Recruitment arbeidsmigranten

Op zoek naar de perfecte match

Het recruiten van arbeidsmigranten is een uitdagende en tijdrovende taak. Wij ontzorgen uw bedrijf volledig en nemen dit proces op ons. Door onze full-service dienstverlening met eigen recruitmentpartners in Polen en Roemenië kunnen wij snel schakelen en gericht op zoek naar de beste kandidaten voor uw onderneming!

Dit begint met een quick scan van uw bedrijf en het opstellen van een accuraat profiel waaraan de kandidaten moeten voldoen. Samen met u stellen wij dit profiel op. Over welke competenties moeten zij beschikken, wat zijn hun drijfveren en welk taalniveau is er gewenst? Aan alles wordt gedacht!

Bij Flexspecialisten gaan we voor langdurige samenwerkingen met onze opdrachtgevers en flexmedewerkers, zo werken we samen aan een stabiele toekomst.

Recruitment arbeidsmigranten

Flexspecialisten heeft een uitgebreid wervingsnetwerk in Oost-Europa, met vijf eigen recruitmentkantoren in Polen en Roemenië. Daarnaast werken wij nauw samen met recruitment agencies in onder andere Bulgarije, Estland, Letland en Litouwen. Zo kunnen wij snel de juiste match realiseren. Geen twijfel; Wij gaan die geschikte kandidaten voor u vinden!

 

Workforce Recruitment Opole
Al bijna 25 actief in Polen

WORK FORCE RECRUITMENT POLEN

Flexspecialisten is al bijna 25 jaar actief in Polen. Hier openden wij ons eerste buitenlandse kantoor in Opole. Inmiddels hebben we met Work Force een vaste voet aan grond in Polen. Met onze vier kantoren weten wij altijd de juiste mensen te vinden voor onze opdrachtgevers.

Wervingskantoren Polen
  • Opole (Zuidwest-Polen)
  • Bydgoszcz (Noordwest-Polen)
  • Lublin (Oost-Polen)
  • Białystok (Noordoost-Polen)
Workforce Recruitment Romania
Sinds 2017 ook actief in Roemenië

WORK FORCE RECRUITMENT ROEMENIË

Flexspecialisten is sinds 2017 vertegenwoordigd in Roemenië. Hier openden wij een wervingskantoor in Cluj-Napoca, waar we inmiddels alweer jarenlang met succes actief zijn. Vanwege het succes van dit kantoor, zijn wij druk bezig met het openen van een tweede wervingskantoor in Roemenië.

Contact

Wilt u graag meer weten over onze dienstverlening? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen u graag aan een passende oplossing voor uw flexibele personeelsvraagstuk.