Natuurlijk willen onze flexkrachten zich graag blijven ontwikkelen. Daarom zorgen we ervoor dat ze daar de mogelijkheden voor krijgen, waar ze ook werken. Zo grijpt Angello in het distributiecentrum van Jumbo in Raalte alle kansen om te groeien enthousiast en dankbaar aan. 

Angello, hoe lang werk je al bij Jumbo?
Anderhalf jaar geleden ben ik hier in Raalte als avondweekendkracht begonnen. Toen ik vervolgens stopte met mijn opleiding, kon ik bij Flexspecialisten een half jaartje fulltime aan de slag. Intussen ben ik weer aan een nieuwe studie begonnen: marketing en communicatie. En dus combineer ik mijn opleiding ook weer met deze bijbaan.

Hoe kwam je destijds bij Jumbo terecht?
Via een sollicitatie bij Indeed. Na een goed gesprek met de Inhouse Intercedent van Flexspecialisten in Raalte kon ik vrijwel meteen beginnen.

Kun je eens uitleggen wat je hier doet?

Vooral veel bewegen en weinig stilstaan, haha! Als orderpicker in de diepvries werk je hier met een voicepick-systeem. Daardoor hoor je via je headset welke producten je moet verzamelen. Vervolgens rij je rond op een elektrische pallettruck en laad je de rolkar vol met diepvriesproducten. Het werk is niet moeilijk en je kunt lekker je hoofd leeg maken. Zie het maar als non-stop knallen zonder stress.

Wat spreekt je aan in je werk?
Vooral de uitdaging, want ik mag heel veel verschillende dingen doen. Zo ben ik begonnen als orderpicker, maar mocht ik al snel een cursus volgen om accu’s van EPT-trucks te verwisselen. Sindsdien spring ik regelmatig bij als er een accuwisselaar te weinig is. Ook heb ik onlangs mijn heftruckcertificaat behaald. Daardoor stap ik zo nu en dan ook weleens op de heftruck. Geen dag is dus hetzelfde!

Zijn er nog meer dingen die je werk leuk maken?

Jazeker, ik werk bijvoorbeeld samen met leuke collega’s. Natuurlijk is het wel koud op de werkvloer, maar daarvoor krijg je een goede compensatie. Ik verdien dus een leuk zakcentje bij. Ook positief: in onze kantine kun je hartstikke lekker eten.

Tot slot: zou je anderen aanraden om hier te komen werken?

Zeker weten. Zoals ik al zei: het is een leuke baan zonder stress. En je krijgt ook nog eens prima betaald. Verder is het contact met de teamleiders van Jumbo en de Inhouse Intercedent van Flexspecialisten erg prettig. Alle medewerkers worden goed behandeld en gewaardeerd. De benadering klópt gewoon. Ook als mijn dienst erop zit, hoor je: ‘Yo Angello, harstikke bedankt man. Je bent een topper!’ Dat geeft me een geweldig gevoel!