Bij Flexspecialisten snijdt het mes aan twee kanten!

Versspecialisten

Flexspecialisten: uw adres voor de beste Versspecialisten

 

Wij zijn dé specialist voor het uitzenden van flexibele Versspecialisten bij onder andere winkels, foodmarkets, supermarkten en horecagroothandels. Deze specialisatie is voortgekomen uit onze jarenlange ervaring in het uitzenden van Vakslagers.

Flexspecialisten is uw specialistische partner voor flexibele medewerkers op slagersafdelingen en andere versafdelingen zoals; Wild & Gevogelte, Vis en Vers te plaatsen. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de invulling van Versslagers en Snijvaardige medewerkers bij vleesverwerkers en foodproductie-bedrijven.

 

Inhouse opleiding: Snijvaardig Slager

Om aan de vraag naar vakbekwame Verspecialisten te kunnen voldoen heeft Flexspecialisten in samenwerking met onze opdrachtgevers Ambachtelijke Slagerij Van der Zee en HANOS het opleidingstraject Snijvaardig Slager ontwikkeld. Een opleiding met baangarantie, waarbij werken en leren van een mooi ambacht centraal staat. De leerlingen vergaren de benodigde vakkennis, maar leren ook hoe zij klanten moeten benaderen en adviseren op de winkelvloer.

Dedicated Vers-team

Dankzij de persoonlijke benadering van ons Vers-team maken we meteen de juiste match tussen vacature en Versspecialist. Bent u op zoek naar een flexibele medewerker om u te ondersteunen tijdens een drukke periode, of juist medewerkers voor vaste opdrachten? Dan denken wij graag met u mee!

 

Contact

Meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van Vers? Neem direct telefonisch contact met ons op of vul het formulier in! Ons Vers-team vertelt u graag hoe het mes aan twee kanten snijdt bij Flexspecialisten!