Ontdek de nieuwste wervingsmogelijkheden! Lees het verslag van onze ervaring op de Recruitment Tech Demo_Day 2022

Donderdag 9 juni j.l. vond de zesde editie van de Recruitment Tech Demo_Day plaats in Van der Valk Hotel Utrecht. Meer dan 250 Recruiters bezochten de expo, waar tientallen leveranciers van recruitment-technologie aanwezig waren. Op de expovloer was er de mogelijkheid om 1-op-1 demo’s te krijgen en er was daarnaast ook een presentatieruimte waar je diverse ‘demo talks’ kon volgen.

Recruitment Tech Demo_Day 2022

Lesley (Recruitment) en Nino (Marketing) zijn ook naar dit evenement toe geweest om te bekijken of er andere mogelijkheden zijn voor Flexspecialisten. Het doel van het bezoek aan de Recruitment Tech Demo_Day was om inspiratie op te doen en te kijken naar nieuwe wervingsmogelijkheden. Denk hierbij aan:

  • Werving en selectie software
  • Andere manieren om passieve kandidaten te benaderen
  • Nieuwe opties om marketing campagnes op te zetten

Gedurende de dag hebben we verschillende demo talks bijgewoond en gesprekken gevoerd met interessante partijen. Het was erg nuttig om kennis en ideeën uit te wisselen en dit heeft tot nieuwe inzichten geleid om slimme(re) wervingscampagnes op te zetten. Hiermee hopen wij zoveel mogelijk (potentiële) kandidaten binnen te halen voor onze klanten.

We hebben erg genoten van het bezoek en komen graag weer naar de volgende editie!