Op maandagmorgen beginnen we met een lekkere kop thee en wordt het weekend kort besproken. Daarna gaan we aan de slag met de voorbereiding voor ons HR overleg, dit overleg hebben we iedere twee weken met de afdeling HR & Algemeen Directeur. Na het overleg hebben we verschillende actiepunten die we gaan uitzetten.

In de middag staat er een tweede gesprek met een kandidaat gepland, dit gesprek wordt gevoerd door de Commercieel Directeur en mij. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op de functie en achterhalen we of de kandidaat passend is voor de functie. Ook wordt de Persoonlijke Profiel Analyse uitgebreid besproken, deze analyse geeft ons een goed beeld van de persoonlijkheid van de kandidaat en zijn manier van werken. Uiteraard is er tijdens het gesprek ook voldoende tijd voor de kandidaat om vragen te stellen aan ons.

Dinsdag

Goed nieuws! Het gesprek van maandag was erg positief, we gaan de kandidaat een voorstel doen. We werken een arbeidsvoorwaardelijk voorstel uit, waarbij we een goed beeld geven van de arbeidsvoorwaarden bij Flexspecialisten. Hierbij bieden we ook vaak een opleiding aan, zodat de nieuwe collega zichzelf kan ontwikkelen binnen onze organisatie.

Ieder dinsdagochtend vind het Management Overleg plaats, waarbij HR is aangesloten. Tijdens dit overleg bespreken we namens HR zaken zoals vacatures, in- en uitstroom. Daarnaast is het Management Overleg een goede manier om op de hoogte te blijven van de zaken die spelen binnen de organisatie.

In de middag ga ik samen met één van onze Accountmanagers een re-integratiegesprek aan met een langdurig zieke medewerker. In het gesprek proberen we de juiste voorwaarden te creëren zodat deze medewerker onze steun voelt en weer spoedig aan het werk kan gaan.

Woensdag

Het is alweer woensdag! Deze week is het tijd voor de verloning van het interne personeel, we gaan hiermee aan de slag en zorgen ervoor dat alle juiste gegevens worden ingevoerd. Om 13.00 uur is het tijd voor pauze en we gaan met een aantal collega’s lekker buiten lunchen op ons zonnige terras.

Op vrijdag gaat er een nieuwe collega starten, hier treffen we de laatste voorbereidingen voor. Voor iedere nieuwe collega maken we een introductieprogramma op maat. Dit betekent dat de nieuwe collega gedurende twee weken langs verschillende afdelingen gaat om kennis te maken en een uitgebreide uitleg te krijgen van de werkzaamheden. Ook ontvangt iedere nieuwe collega een welkomstpakket bestaande uit een schrijfmap, een dopper, de ABU cao en overige praktische informatie.

Donderdag

Vandaag gaan we aan de slag met het project Arbeidsvoorwaarden en het Binden & Boeien van ons interne personeel. Als groeiende organisatie in de huidige arbeidsmarkt vinden we het als werkgever belangrijk om aantrekkelijk te blijven voor onze huidige medewerkers en voor potentiële nieuwe medewerkers. Om deze reden hebben we recent verschillende positieve aanpassingen gemaakt in onze arbeidsvoorwaarden voor het interne personeel en gaan we per 1 januari 2023 nog wat positieve aanpassingen implementeren. Met deze ontwikkelingen leggen we de focus op het binden & boeien en willen we een aantrekkelijke werkgever zijn en blijven. Een leuk en interessant project om mee aan de slag te gaan!

Vrijdag

In de ochtend verwelkomen we een nieuwe collega met een kop koffie. Na het tekenen van de officiële documenten vindt er een rondleiding plaats op ons hoofdkantoor in Oss, hierna start het introductieprogramma van de nieuwe collega.

Vrijdagmiddag maken we de KPI rapportage die wekelijks naar de Algemeen Directeur gaat. Verder werken we nog wat mail bij. We sluiten de vrijdag samen met collega’s af op de vrijdagmiddelborrel, het was weer een productieve week!

Vacature HR Adviseur

Wij zoeken een nieuwe collega! Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw HR-carrière? Je komt terecht in een jong team waarin jouw ervaring, kennis en inzicht gewaardeerd wordt en waarin jij alle kansen krijgt om jezelf verder te ontwikkelen!