Elke maand zetten wij een medewerker in het zonnetje, omdat hij/zij een positieve bijdrage levert aan het team. Hij/zij ontvangt dan de officiële Flexkracht van de Maand oorkonde. In augustus is dat Przemyslaw Jakus geworden! We verrasten hem op zijn werkplek bij Jumbo Diepvries DC in Raalte.

Przemyslaw werkt al sinds 2019 bij Flexspecialisten. Hij is een fijne collega met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zijn productiviteit ligt hoger dan de gestelde normen en hij staat altijd klaar om te helpen.

Przemyslaw’s prestaties zijn ook door Jumbo niet onopgemerkt gebleven, zij hebben dan ook besloten om hem van ons over te nemen en hem een contract aan te bieden. Deze Flexkracht van de Maand oorkonde is dan ook dik verdiend! Przemyslaw, van harte gefeliciteerd!

Naast de oorkonde ontvangt Przemyslaw ook een bonus van 500 punten in het Flexspecialisten LOYALTY-programma. In de Flexspecialisten LOYALTY-webshop vind je allerlei producten variërend van sportartikelen, tot persoonlijke verzorging, diverse opleidingen en tegoedbonnen. Met deze punten kan hij een mooi cadeau uitkiezen.

Jumbo Raalte

Het Jumbo Diepvries Distributiecentrum zit gevestigd in Raalte. Vanuit hier worden o.a. diepvriespizza’s, bevroren fruit en ijsjes gedistribueerd naar ruim 700 Jumbo vestigingen in Nederland en België.

Ontdek onze toegewijde Flexkracht van de Maand, Przemyslaw Jakus. Bekroond voor zijn inzet en nu beloond met een oorkonde en bonus!