Iedere maand zet Flexspecialisten een flexkracht in de spotlights, omdat hij/zij net dat stapje extra heeft gedaan. De oorkonde met eervolle vermelding voor “Flexkracht van de maand februari” is overhandigd aan Paulina Hukowicz, volgens Accountmanager Stijn Popelier een echte topper binnen het team van Flexspecialisten!

Paulina werkt nu ruim een half jaar bij onze opdrachtgever Patch Gardens waar zij werkt als Orderpicker van bloemen en planten. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en dat maakt haar een prettige collega.  Een stapje extra is voor Paulina geen probleem en ze helpt haar collega’s graag waardoor ze soms lange dagen maakt. Onlangs heeft ze de tijdelijke taak van huismeester erbij genomen om haar collega op te vangen die met vakantie ging. Dat noemen wij een echte Flexspecialisten topper! Voor een paar weken is ze naast haar werk als Orderpicker beschikbaar voor allerlei vragen van andere flexkrachten en coördineert zij samen met de huisvestingpartner het wel en wee omtrent het verblijf in Nederland. Voor de flexkrachten die nieuw zijn verzorgt ze een warm welkom en wijst hen de weg waardoor zij zich direct thuis voelen.

Donderdag verraste Stijn en Kacper Paulina met een bezoekje, oorkonde en de welverdiende waarde cheque om te besteden in het Loyalty-programma van Flexspecialisten.

Kortom, Paulina is een gewaardeerde medewerker van Flexspecialisten en deze eretitel is dubbel en dwars verdiend!