Iedere maand verkiezen wij een Flexkracht van de Maand. Uit deze selectie toppers wordt uiteindelijk ook een daarvan verkozen Flexkracht van het Jaar. Vorig jaar kroonden we Maria Lucjusz tot Flexkracht van het Jaar 2022. Het nieuwe jaar is inmiddels alweer een aantal weken onderweg, wat betekent dat we weer aan een nieuwe selectie beginnen. De eerste Flexkracht van de Maand van 2023 is Janina Ordon!

Janina is werkzaam Bij Dutch Grill Specialties in Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in gegrilde vleeswaren, rotisserieproducten en verse Filet Americain. Leuk feitje, haar partner Radosław Krolikowski is vorig jaar in september verkozen tot Flexkracht van de Maand. Hij werkt als Logistiek Medewerker bij Vice Versa in Oss. Beiden staan ze bekend als zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Janina Ordon ontvangt naast haar titel ook een bonus van 500 punten in het Flexspecialisten LOYALTY-programma. Van harte gefeliciteerd!

Group of Butchers

Dutch Grill Specialties is onderdeel van Group of Butchers. Deze groep bedrijven maakt voornamelijk private label vleeswaren voor de retail, het gespecialiseerde kanaal en de out-of-home-markt. Dit doen zij op tien hoogwaardige productielocaties die zich verspreid bevinden over Nederland, België en Duitsland. Hier maken ruim zevenhonderd medewerkers dagelijks de beste slagersspecialiteiten.