Iedere maand zet Flexspecialisten een flexkracht in de spotlights, omdat hij/zij net dat stapje extra heeft gedaan. De oorkonde met eervolle vermelding voor “Flexkracht van de maand januari” is overhandigd aan Ruben Demandt, volgens Henri Mels een echte topper in het ‘Vers team’ van Flexspecialisten!

Weliswaar met enige vertraging, maar niet minder oprecht ontving Ruben Demandt zijn oorkonde voor Flexkracht van de maand januari. Ruben werkt vaak in België en door de maatregelen was het een hele planning om een afspraak te maken zodat Henri en Pim hem in het zonnetje konden zetten.

Ruben is bijna 2,5 jaar werkzaam voor ons en ze zochten hem op bij Hanos van der Zee in Hasselt.
Voordat hij bij Van der Zee begon was hij al in het bezit van een SVO-diploma. Dat was voor Ruben niet voldoende; hij wilde zich graag verder ontwikkelen. De start van de slagersopleiding Snijvaardig Slager bracht daar verandering in. Toen Flexspecialisten in 2019 met Van der Zee een opleidingstraject voor Slagers opzette was het voor hem een logische stap dat Ruben deelnam. Zowel de praktijkleraar als theoriedocenten Klaas en Rik zijn erg over hem te spreken. Zijn chef Ron  in Hasselt is dat ook en wij zijn dat ook! Vandaar dat we Ruben hebben gekozen tot Flexkracht van de maand januari 2021.

Ruben, van harte gefeliciteerd met deze eervolle vermelding, je hebt ‘m zeker verdiend!