Donderdag 11 augustus is Anna Gref verrast op locatie bij Goedhart Panningen met het mooie nieuws dat ze Flexkracht van de maand juli 2022 is geworden!

Anna is werkzaam als productiemedewerker in de bakkerij bij Goedhart. In 2020 is Anna voor het eerst in Nederland komen werken en sinds april 2021 is ze werkzaam via Flexspecialisten. Haar man is ook werkzaam via Flexspecialisten, hij werkt bij Meat Friends Best. Ze wonen samen op onze woonlocatie in Haelen.

Ze is in korte tijd uitgegroeid tot voorvrouw bij Goedhart. Anna zorgt dat nieuwe medewerkers op de eerste werkdag begeleid worden en alle middelen/informatie ontvangen die noodzakelijk zijn om goed te kunnen functioneren. Daarnaast ondersteunt ze met regelmaat onze vaste chauffeurs, op het moment dat mensen opgehaald/weggebracht dienen te worden van/naar werk.

Anna is betrouwbaar en gaat dagelijks met veel plezier naar haar werk. Ze hoopt dat ze zichzelf nog verder mag ontwikkelen de komende tijd. Anna we zijn trots op je en hopen nog vele jaren samen te mogen werken!

Bakker Goedhart

Goedhart levert vanuit 11 bakkerijen door heel Nederland brood, gebak en belegde broodjes aan diverse retail-, petrol- en foodservice-klanten.