Iedere maand zetten wij een flexkracht in het zonnetje, omdat hij/zij een stapje extra heeft gezet. In juni was dat Marta Kulka! We zijn haar de Flexkracht van de Maand oorkonde gaan overhandigen op haar werkplek bij Jumbo Bloemen en Planten in Veghel.

Werkzaam bij Flexspecialisten sinds 2018

Vijf jaar geleden startte Marta voor het eerst bij Flexspecialisten. In 2020 heeft ze een break van een half jaar gehad, maar inmiddels werkt ze alweer drie jaar aaneengesloten bij Flexspecialisten. Al die tijd werkt ze al bij Jumbo Bloemen en Planten. Ze vindt het werk leuk en heeft fijne collega’s. Daarnaast heeft Marta goed contact met onze Flexsupport medewerkers, door wie ze altijd goed geholpen wordt.

Marta is de snelste Orderpickster bij het bloemen DC in Veghel. Ze haalt een indrukwekkend gemiddelde van 240 colli per uur, waar de norm 165 is. Wanneer het erg druk is in het Bloemen DC, dan zijn Marta en haar vriend altijd bereid om extra te werken. Ze is een hele betrouwbare medewerker.

Family time

Voor Marta is hard werken en voldoende uren maken belangrijk, zodat ze van haar gezinnetje kan genieten in haar vrije tijd. Marta en haar partner werken op dezelfde dagen en tijden. Als ze vrij zijn dan kunnen ze samen tijd en aandacht aan hun dochter besteden. Family time, daar worden ze het gelukkigst van!

Toen ze voor het eerst vanuit Polen naar Nederland kwam, was het leven hier erg wennen. Door hard te werken hebben Marta en haar partner hier een mooi leven opgebouwd en hebben zij een eigen woning in Erp. “Een eigen huisje in een mooie omgeving, erg fijn voor ons als gezinnetje.”

Flexkracht van de Maand

Flexspecialisten wil Marta nogmaals bedanken voor haar inzet! Deze Flexkracht van de Maand-titel is meer dan verdiend. Naast deze titel ontvangt zij ook een bonus van 500 punten in het Flexspecialisten LOYALTY-programma.

Jumbo Bloemen en Planten

In Veghel staat een productiehal waar alle Jumbo boeketten dagelijks met de hand worden samengesteld. De afdeling Bloemen en Planten ontvangt deze bloemen rechtsreeks van de kweker om er vervolgens prachtige boeketten van te maken. Om de klant zo lang mogelijk van de bloemen te laten genieten worden ze in een gekoelde omgeving (2 tot 12 graden) verwerkt en gaan ze binnen 24 uur op transport naar de Jumbo winkels. In de fleurige binderij worden de boeketten met de hand gebonden door ongeveer 80 bindsters. Het gehele proces, van aanvoer tot aan distributie naar de winkels, wordt aangestuurd door meerdere teamleiders en uitgevoerd door een heel team van bloembindsters en logistieke professionals.

flexkracht juni 2023