Iedere maand zet Flexspecialisten een flexkracht in de spotlights, omdat hij/zij net dat stapje extra heeft gedaan. Na een rondvraag bij de opdrachtgevers heeft Padifood Agnieszka Sammler aangedragen en verdient zij deze maand de eervolle oorkonde “Flexkracht van de maand maart”.  

Als trouwe flexkracht van Flexspecialisten verdient Agnieszka het om vandaag eens extra in het zonnetje te worden gezet. Als een van de meest ervaren werknemers van Flexspecialisten draagt zij haar verantwoordelijkheid voor nieuwe flexkrachten bij Padifood. Zij begeleidt hen bij het inwerkproces, bewaakt de kwaliteit en volgt de ontwikkelingen die zij maken. Een echte teambuilder waar we altijd op kunnen rekenen! Daarnaast is Agnieszka degene die samen met de teamleider van Padifood de wekelijkse evaluatie verzorgt. Zo komen we niet voor verrassingen te staan en blijft de werksfeer optimaal. Dat is voor Agnieszka belangrijk en omdat zij ook de Nederlandse taal goed beheerst vormt zij een belangrijke schakel tussen het team van de flexkrachten van Flexspecialisten en het Padifood Management. 

Om Agnieszka te bedanken voor haar inzet heeft Rafal Marchlewski haar verrast met een bezoek, een oorkonde en een waarde cheque met Loyalty-punten voor het loyalty-programma van Flexspecialisten.

Van harte gefeliciteerd Agnieska, we hopen nog lang met jou te mogen samenwerken!