Iedere maand zetten wij een flexkracht in het zonnetje, omdat hij/zij een stapje extra heeft gezet. Afgelopen maand was dat Patryk Malek! We hebben Patryk verrast op zijn werkplek bij Grolleman Coldstore, waar wij de Flexkracht van de Maand oorkonde aan hem overhandigd hebben.

Meat Friends Noord

Patryk werkt sinds september 2022 bij Flexspecialisten. Hij is toentertijd begonnen bij Meat Friends in Beilen. Hier heeft hij bewezen een hele betrouwbare medewerker te zijn! Wij konden hier op hem bouwen en zijn collega’s op de werkvloer waren ook blij met hem.

Voorman bij Grolleman

Omdat Patryk opviel door zijn goede werk, hebben we hem gevraagd of hij een rol wilde spelen bij de opstart bij een nieuwe klant. Hij was hier gelijk erg enthousiast over en zag dit als een mooie kans! Onlangs is Patryk begonnen als onze voorman bij Grolleman Coldstore in Apeldoorn. Hij is hier het eerste aanspreekpunt voor onze flexkrachten. Daarnaast beheerst hij de Engelse taal goed, waardoor hij ons ook uitstekend op de hoogte kan houden.

We zijn Patryk dankbaar dat hij deze stap heeft willen maken en ons hierin heeft kunnen helpen! Hij heeft deze titel van ‘Flexkracht van de Maand’ dan ook meer dan verdiend! Naast de titel ontvangt hij ook een bonus van 500 punten in het Flexspecialisten LOYALTY-programma.

Grolleman Coldstore

Grolleman Coldstore is een vooraanstaande naam in de Food- en Logistiekbranche. Het bedrijf in Apeldoorn is gespecialiseerd in de opslag en distributie van gekoelde en diepgevroren goederen. Met ultramoderne faciliteiten en een uitgebreid netwerk van opslaglocaties levert Grolleman Coldstore hoogwaardige diensten aan klanten in de Voedselindustrie. Met name aan vlees producerende en -verwerkende bedrijven (varkens-, rund- en pluimveevlees).

flexkracht