Iedere maand zet Flexspecialisten een flexkracht in de spotlights, omdat hij/zij net dat stapje extra heeft gedaan. De oorkonde met eervolle vermelding voor “Flexkracht van de maand november” is overhandigd aan Adrian Przybyszewski, volgens Accountmanager Britt Hanegraaf een echte topper binnen het team van Flexspecialisten!

Adrian Przybyszewski werkt sinds augustus bij Leen Bakker en heeft zijn titel dubbel en dwars verdiend!  Hij werkt niet alleen heel hard, maar Adrian is ook altijd bereidt om flexibel te zijn indien dat nodig is. Een vriendelijk woord en wat langer doorwerken… geen probleem: op Adrian kunnen we rekenen!

Daarnaast is hij sinds een aantal maanden ook nog actief als assistent huismeester op een grote locatie in Oss. Samen met de mensen van onze huisvesting partner zet Adrian zich in om de flexkrachten te helpen zodat iedereen een prettig verblijf geniet, rijdt regelmatig zijn collega’s naar de werkplek en is zijn Engelse taal aan het verbeteren. Nederlands staat op zijn verlanglijstje en ook daar hebben we alle vertrouwen in.

Accountmanager Britt Hanegraaf heeft Adrian verrast met een bezoek, de oorkonde en bonuspunten om te besteden in het Loyalty-programma van Flexspecialisten. Van harte gefeliciteerd Adrian!