Onlangs hebben we de Flexkracht van de Maand september bekend gemaakt. Bij Vice Versa in Oss hebben we de oorkonde overhandigd aan Radosław Krolikowski. Radosław is werkzaam als Logistiek Medewerker bij Vice Versa, voorheen heeft hij bij een andere klant gewerkt als voorman.

Wij kennen hem als een flexibele, loyale en leergierige werknemer die daar waar nodig is een tandje bij zet. Daarnaast fungeert hij ook als ondersteuning voor onze Huismeester in locatie Oss. Hij constateert mogelijke problemen en is met iedereen bevriend, waardoor hij situaties kan inschatten en op tijd meldt bij het Accountbeheer team.

Dit maakt hem de Flexkracht van de Maand. Radosław, bedankt voor je inzet! Naast deze titel ontvangt hij ook een bonus van 500 punten in het Flexspecialisten LOYALTY-programma

Vice Versa

Vice Versa is een logistieke dienstverlener in het koel en vriessegment. Het bedrijf uit Oss focust zich op drie entiteiten. Ze verzorgen koel- en vriestransport in de gehele Benelux en grensstreken Duitsland. Voor het geconditioneerd vervoer buiten de Benelux maakt Vice Versa gebruik van een gerenommeerde partner. Daarnaast beschikken ze over een modern koel- vrieshuis met een capaciteit van ruim 60.000 palletplaatsen. Tevens hebben ze een krattenwasserij, waarin ze dagelijks zo’n 40.000 kratten reinigen.