Iedere maand zetten wij een flexkracht in het zonnetje, omdat hij/zij een stapje extra heeft gezet. In september is Radoslaw Majchrzyk de winnaar geworden! Hij werkt inmiddels alweer zo’n anderhalf jaar bij Flexspecialisten. We zijn Radoslaw de Flexkracht van de Maand oorkonde gaan overhandigen op zijn werkplek bij Bakker Goedhart in Panningen.

Radoslaw:“Thank you very much! I am really grateful for this award. This is really a big surprise for me but I am also very happy.”

Flexkracht van de Maand

Flexspecialisten wil Radoslaw nogmaals bedanken voor zijn goede werk! Deze Flexkracht van de Maand-titel is meer dan verdiend. Naast deze titel ontvangt hij ook een bonus van 500 punten in het Flexspecialisten LOYALTY-programma.

Bakker Goedhart

Bakker Goedhart levert diverse soorten bakkerijproducten. Alles wordt met de grootste zorg bereid en verpakt. Elke ochtend leveren zij aan hun producten honderden supermarkten door heel Nederland. Wat in de nacht door de bakkers gebakken wordt ligt elke ochtend weer (zelfs op zondag) klaar in de winkels.

Radoslaw Majchrzyk, onze Flexkracht van de Maand september bij Flexspecialisten