Iedere maand zet Flexspecialisten een flexkracht in de spotlights, omdat hij/zij net dat stapje extra heeft gedaan. De oorkonde met eervolle vermelding voor “Flexkracht van de maand september” is overhandigd aan Anita Mrozinska, volgens Accountmanager Stijn Popelier een echte topper binnen het team van Flexspecialisten!

Maar niet alleen Stijn is enthousiast, ook het team van Bleckmann nomineerde haar. Anita werkt nu ongeveer een half jaar bij Bleckmann via Flexspecialisten. In dat half jaar heeft zij zich ontwikkeld tot een betrouwbare kracht op de inbound. Anita kent alle werkzaamheden en is erg betrokken in haar rol, ze helpt graag andere collega’s en wil altijd nieuwe dingen leren. Ze werkt nu zo goed dat ze vanuit Bleckmann wordt betiteld als een werknemer plus, dat wil zeggen dat ze de teamleider ondersteunt waar nodig en ook werkzaamheden overneemt als de teamleider niet aanwezig is.

Kortom, dik en dik verdiend! Van harte gefeliciteerd Anita met deze eervolle vermelding en veel plezier met shoppen in het Loyalty-programma met je verdiende waardecheque.