Flexmedewerker van de maand april 2024

Het is weer tijd voor de Flexmedewerker van de Maand uitreiking. De winnaar van april is geworden… Adrian Chudzik! We verrasten hem op zijn werkplek bij het HEMA distributiecentrum in Utrecht.

Ondanks dat Adrian pas 25 jaar oud is, werkt hij toch alweer bijna vijf jaar voor Flexspecialisten. Toen hij naar Nederland kwam, werkten zijn oudere broers Adam en Marcin hier al. Zij vertelden hem positieve verhalen over Flexspecialisten. Adam en Marcin zijn inmiddels terug naar Polen, maar Adrian heeft besloten om hier te blijven werken. Hij geniet van het werken en leven in Nederland.

Flexmedewerker van de Maand

Adrian is genomineerd door Orkun Ercan (Accountmanager) en Adam Ostrowski (Flexsupport). Zij prijzen hem om zijn behulpzaamheid. Adam: “Adrian helpt ons graag op de werkvloer, maar hij springt ook graag bij als er iets moet gebeuren aan onze huisvesting. Daarnaast staat hij ook open voor speciale verzoeken. Toen we voor onze opdrachtgever Rivièra Maison extra mankracht zochten om hen te ondersteunen bij de op- en afbouw van hun beursstand in Parijs, hebben we Adrian hiervoor gevraagd.” Dit was een succes en bovendien een mooie ervaring voor hem!

Flexspecialisten is erg blij met Adrian, maar ook bij onze opdrachtgever HEMA zijn ze zeer tevreden met zijn bijdrage op de werkvloer. Hij werkt als Orderpicker, maar soms springt hij ook bij om te helpen als Reachtrucker. Dit certificaat heeft hij via Flexspecialisten behaald en Adrian is dan ook blij met de kansen die hem geboden worden. Adrian: “Door de jaren heen heb ik veel met Adam (Flexsupport) samengewerkt en zijn we bovendien goede vrienden geworden. Hij weet dat ik graag een stapje extra zet en dat wordt gewaardeerd, het is geven en nemen.”

Flexspecialisten wil Adrian graag bedanken voor zijn inzet en hem van harte feliciteren met de dik verdiende Flexmedewerker van de Maand titel!

Flexspecialisten LOYALTY-programma

Adrian ontvangt als Flexmedewerker van de maand onder ander een oorkonde, chocolade en een bos bloemen. Hij krijgt bovendien een bonus van 500 punten in het Flexspecialisten LOYALTY-programma.

Flexmedewerkers bij Flexspecialisten verdienen een LOYALTY-punt voor ieder uur dat zij werken. Deze punten kun je inzetten in onze LOYALTY-webshop om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen. Wil je liever iets ter ontspanning bestellen? Dat kan ook! In de webshop staan diverse fitnessartikelen, keukenapparatuur, gezelschapsspellen en elektronica artikelen.

Flexspecialisten zorgt al 30 jaar voor nieuwe kansen! Op zoek naar jouw ideale baan? Vind de perfecte vacature!

HEMA distributiecentrum

HEMA beschikt over drie distributiecentra in Utrecht. Eén regulier distributiecentrum voor de winkels, één voor de HEMA webshop en een derde voor voorraden. Vanuit Flexspecialisten werken onze flexmedewerkers hier als Inpakker, Orderpicker of Reachtruckchauffeur.

Wij zitten hier Inhouse gevestigd met een eigen kantoor, hierdoor hebben wij korte lijnen met HEMA. Deze constructie zorgt bovendien voor een betere binding met onze medewerkers, wat uiteindelijk zorgt voor een lagere uitstroom.

Onze flexmedewerkers zorgen er dagelijks voor dat de juiste artikelen klaarstaan voor transport naar de meer dan 700 HEMA-winkels in Nederland. De distributiecentra van HEMA worden beschouwd als een van de modernste distributiesystemen ter wereld, Flexspecialisten is dan ook erg trots om hier een groot deel van het personeelsbestand te leveren.