Deze hadden jullie nog van ons tegoed. De laatste flexmedewerker van de maand uitreiking van 2023. In december is Wojciech Watroba verkozen tot onze flexmedewerker van de maand!

Wojciech werkt al zo’n vier jaar voor Flexspecialisten. Als vaste chauffeur zorgt hij er elke dag voor dat onze flexmedewerkers veilig van/naar hun werk kunnen. Wojciech is onze ogen en oren in de regio, en hij denkt altijd mee over hoe we uitdagingen op het gebied van transport en/of huisvesting kunnen oplossen. Door zijn  betrokkenheid en zijn bereidheid om altijd een stapje extra te zetten, heeft hij deze flexmedewerker van de maand titel meer dan verdiend!

Wojciech, je bent een voorbeeld voor velen. Bedankt voor jouw inzet en gefeliciteerd met deze verkiezing tot flexmedewerker van de maand!

FLEXMEDEWERKER VAN DE MAAND

Naast de Flexmedewerker van de maand titel ontvangt hij ook een bonus van 500 punten in het Flexspecialisten LOYALTY-programma. Deze punten kan Wojciech inzetten om zichzelf te ontwikkelen (development), of ter ontspanning (health & entertainment).

flexmedewerker van de maand