Elke maand verkiezen wij één van onze medewerkers tot Flexmedewerker van de maand. Voor deze uitreiking van de oorkonde zijn we afgereisd naar Veghel. Hier zit onze opdrachtgever Jumbo Bloemen en Planten. Op deze locatie werkt Katarzyna Skrzeczowska. Sinds haar komst naar Nederland in 2020 heeft ze zich enorm ontwikkeld en is ze uitgegroeid tot een vaste waarde bij Jumbo Bloemen en Planten. Voor ons de reden om haar in het zonnetje te zetten!

Bij aankomst op locatie zijn we vriendelijk ontvangen door de mensen van Jumbo. De Teamleiders waar Katarzyna mee samenwerkt waren allemaal verzameld voor het moment van de uitreiking. Toen wij zagen hoe blij iedereen was voor Katarzyna, wisten wij al dat het een goede keuze was om haar in het zonnetje te zetten!

Katarzyna is in 2020 samen met haar vriend naar Nederland gekomen. Sindsdien werkt zij via Flexspecialisten en is ze niet meer weg te denken in het team bij Jumbo Bloemen en Planten. Haar vriend werkte via Flexspecialisten bij Raben Logistiek in Oss. Inmiddels is hij overgenomen door het bedrijf en heeft hij een vast contract gekregen bij Raben. Samen genieten ze van het leven hier in Nederland.

Katarzyna: “Het leven in Nederland is fijn, we krijgen goed betaald en de mensen zijn erg open en vriendelijk. We zijn nog jong, maar hebben al een huis kunnen kopen in Oss. Dit was een aantal jaar geleden ondenkbaar voor ons. We zijn erg blij met het bestaan dat we hier hebben opgebouwd.”

Jumbo Bloemen en Planten

Jumbo koopt haar bloemen en planten rechtstreeks in bij telers. Zo heeft de supermarktketen zelf de kwaliteit in de hand, en kunnen de bloemen en planten zo snel mogelijk van de oogst naar verkoop. Via Flexspecialisten werken hier dagelijks vele medewerkers die ervoor zorgen dat de verse boeketten gereed staan voor distributie naar de winkels.

Werken bij Jumbo Bloemen en Planten

Katarzyna is gestart op de logistieke afdeling bij Jumbo Bloemen en Planten. Ze begon hier als Orderpicker en viel al snel op door haar behulpzaamheid. Ze heeft haarzelf bewezen en is vervolgens aan de slag gegaan als TWI Trainer. In deze functie kon ze haar behulpzaamheid inzetten door nieuwe collega’s te trainen volgens de vastgestelde trainingsstandaard.

Voor een betere werk-privé balans, wilde Katarzyna graag in de ochtendshift werken. Jumbo is zeer tevreden over Katarzyna’s prestaties, en was dus bereid om dit voor haar te regelen. Ze werkt nu in de ochtendshift in de bloembinderij en zorgt ervoor dat de werkplekken schoon en netjes blijven. Zijn er extra handjes nodig bij het binden van de boeketten? Dan springt Katarzyna bij om daar te helpen.

Ze is bovendien erg behulpzaam voor onze Flex Support medewerker. Is diegene met verlof? Dan zorgt Katarzyna voor een goede afhandeling van vragen.

Jamie (Teamleider bij Jumbo Bloemen en Planten): “Wij zijn enorm blij met Katarzyna! Ze heeft een moeilijke periode achter de rug. Ondanks dat heeft ze zich opengesteld en is ze helemaal opgebloeid bij Jumbo Bloemen en Planten. Katarzyna is niet meer weg te denken uit ons team. Ze denkt altijd met ons mee is heel oplossingsgericht. Deze uitverkiezing tot flexmedewerker van de maand is wat ons betreft dus meer dan terecht!”

Flexmedewerker van de maand

Katarzyna ontvangt als Flexmedewerker van de maand onder ander een oorkonde, chocolade en een bos bloemen overhandigd. Daarnaast ontvangt ze een bonus van 500 punten in het Flexspecialisten LOYALTY-programma.

Flexmedewerkers bij Flexspecialisten verdienen  een LOYALTY-punt voor elk uur dat zij werken. Deze punten kun je inzetten in onze LOYALTY-webshop om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen. Wil je liever iets ter ontspanning bestellen? Dat kan ook! In de webshop staan diverse fitnessartikelen, keukenapparatuur, gezelschapsspellen en elektronica artikelen.

Jumbo bloemen en planten flexmedewerker van de maand