Onlangs zijn we op bezoek geweest bij onze opdrachtgever Bleckmann in Oldenzaal. Wij waren hier om onze flexmedewerker Marta Krajenta te verrassen. Zij werkt pas sinds september voor Flexspecialisten, maar heeft zich in korte tijd meer dan bewezen! Marta is dan ook verkozen tot onze flexmedewerker van de maand januari.

Elke maand verkiezen wij één van de medewerkers in onze flexpool tot Flexmedewerker van de maand. Marta is aangedragen door onze medewerkers op de Bleckmann locatie in Oldenzaal, Ellen Maathuis (Inhouse Intercedent) en Matei Danci (Flexsupport medewerker).

Ellen en Matei: “Marta werkt hier pas een aantal maanden, maar ze heeft zich razendsnel ontwikkeld. Ze is leergierig, proactief en behoort tot de medewerkers met de hoogste productiviteit op deze locatie. Marta staat bovendien altijd voor ons klaar en ze is zeer behulpzaam. Zo assisteert ze onze Huismeester en zorgt ze ervoor dat alles goed verloopt op haar woonlocatie.”

Marta: “Dit is de eerste keer dat ik in het buitenland werk. Ik ben erg blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Het werk bij Bleckmann is leuk, ik werk hier in een leuk team en de sfeer op de werkvloer is goed. Ik ben ook blij met de samenwerking met Flexspecialisten, Ellen en Matei zijn erg vriendelijk en behulpzaam.

Op de locatie waar ik werk, werken wij met de producten van Coach. Dit is een toonaangevend designhuis van moderne luxe accessoires, zoals handtassen. Het werk hier is veelzijdig; zo kun je worden ingezet op de afdelingen retouren, orderpicken of inpakken. Voor nu heb ik hier veel plezier in, maar ik wil mezelf wel verder ontwikkelen en in de toekomst bijvoorbeeld nieuwe medewerkers trainen. Flexspecialisten denkt hier graag in mee.

Momenteel woon ik op een woonlocatie in Duitsland, maar op termijn zou ik graag verhuizen naar Enschede. Ik vind dat echt een fijne stad, waar ik mezelf zou willen settelen. Ik hoop dit te kunnen doen als medewerker van Flexspecialisten, want ik werk hier met veel plezier!

500 punten bonus in het Flexspecialisten LOYALTY-programma

Flexspecialisten feliciteert Marta met het behalen van deze mooie titel! We hebben haar de oorkonde, chocolade en een mooie bos bloemen overhandigd. Daarnaast ontvangt zij een bonus van 500 punten in ons LOYALTY-programma.

Onze flexmedewerkers verdienen een LOYALTY-punt voor elk uur dat zij werken. Deze punten kunnen zij inzetten in onze LOYALTY-webshop om zichzelf te ontwikkelen door middel van trainingen. Mochten zij liever iets ter ontspanning willen bestellen, dan kan dat ook! In de webshop staan ook diverse fitnessartikelen, keukenapparatuur, gezelschapsspellen en elektronica artikelen.