Flexmedewerker van de maand

Maandelijks verkiezen wij één van onze medewerkers tot Flexmedewerker van de maand. In maart is Arjen Bakker de winnaar geworden! Voor de uitreiking zijn we afgereisd naar Beilen, waar onze opdrachtgever Meat Friends Noord gevestigd zit.

Inmiddels werkt Arjen zo’n vier jaar via Flexspecialisten bij Meat Friends Noord. Na een stage in het buitenland zocht hij een bijbaan voor naast zijn studie. Vanwege COVID-19 was dit niet overal mogelijk. Arjen wilde zekerheid dat hij aan de slag kon gaan én blijven. Deze zekerheid vond hij bij Meat Friends. Het bedrijf zit gevestigd in het distributiecentrum van Jumbo in Beilen. Vanuit de slagerij wordt er iedere dag hard gewerkt om zo’n 600 winkels te kunnen bevoorraden. Aangezien voeding een primaire behoefte is, werd er in Beilen gewoon doorgewerkt.

Arjen startte als Productiemedewerker bij Meat Friends aan de lopende band, maar merkte al snel dat dit niet voor hem weggelegd was. Hij werd overgeplaatst naar de OVD. Dit is de schakel tussen Meat Friends en Jumbo. Bij de OVD wordt al het vlees verdeeld en zorgen ze dat de orders op de juiste plek staan voor distributie naar de supermarkten.

Heftruckcertificaat

Na zo’n tweeëneenhalf jaar heeft Arjen zijn heftruckcertificaat gehaald. Arjen: “Flexspecialisten bood mij de mogelijkheid om door te groeien en mijn heftruckcertificaat te halen. Ik werk voornamelijk als zaterdag- / vakantiekracht, maar kreeg toch de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen. Ik zie dat toch wel als een compliment.”

Werken via een uitzendbureau

Op zaterdag werkt Arjen nu op de heftruck en dit bevalt hem goed. In het weekend werken er meerdere studenten en het is dan ook gezellig op de werkvloer. Arjen: “Er hangt toch vaak een negatief stigma rond het werken via een uitzendbureau. Bij Flexspecialisten hebben ze hun randvoorwaarden goed op orde. Ik weet tijdig mijn werkrooster, m’n loon wordt netjes betaald en er wordt helder gecommuniceerd.”

Flexmedewerker van de Maand

Onze Inhouse Manager Inge en Inhouse Intercedent Sheila waren het al snel eens over wie onze Flexmedewerker van de Maand moest gaan worden. Sheila: “Arjen werkt natuurlijk al een aantal jaar voor ons en hij heeft mooie stappen gemaakt binnen de OVD-afdeling. Hij is betrouwbaar en flexibel, kenwaarden die bij ons als Flexspecialisten ook erg belangrijk zijn. Arjen komt nu ook op een vrije dag langs om de Flexmedewerker van de Maand oorkonde in ontvangst te nemen, dat kenmerkt hem wel.”

Flexspecialisten LOYALTY-programma

Arjen ontvangt als Flexmedewerker van de maand onder ander een oorkonde, chocolade en een bos bloemen overhandigd. Hij ontvangt bovendien een bonus van 500 punten in het Flexspecialisten LOYALTY-programma.

Flexmedewerkers bij Flexspecialisten verdienen een LOYALTY-punt voor ieder uur dat zij werken. Deze punten kun je inzetten in onze LOYALTY-webshop om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen. Wil je liever iets ter ontspanning bestellen? Dat kan ook! In de webshop staan diverse fitnessartikelen, keukenapparatuur, gezelschapsspellen en elektronica artikelen.

Flexspecialisten LOYALTY-programma