Flexmedewerker van de maand

Onlangs hebben we weer een Flexmedewerker van de Maand gekozen. De winnaar van mei is geworden… Marcin Walus! Hij is werkzaam voor ons als Chauffeur en Huismeester in regio Limburg. Hij werkt pas een jaar bij Flexspecialisten, maar toch ondertekende hij onlangs al een vast contract. We gaan met Marcin in gesprek over zijn samenwerking met Flexspecialisten, werkplezier en doelen voor de toekomst.

Acht jaar geleden kwam Marcin vanuit Polen naar Nederland voor een betere toekomst. Van deze keuze heeft hij geen moment spijt gehad. Hij geniet van de cultuur, bezienswaardigheden en de positieve instelling van de mensen hier. Marcin heeft dan ook niets dan lovende woorden voor Accountmanager Fabienne en haar team van Flexsupports; Monika en Piotr. Marcin: “Als ik vragen heb, kan ik altijd bij hen terecht. Ik waardeer hun behulpzaamheid en ervaar de samenwerking dan ook als erg prettig. Natuurlijk mag ik Dominika (Voorvrouw regio Zuid) niet vergeten, zij is ook onderdeel van het team en de samenwerking met haar is top!”

Vast contract

Marcin werkt pas een jaar voor Flexspecialisten, maar heeft zich in korte tijd bewezen als een zeer betrouwbare medewerker. Onlangs heeft hij dan ook een contract voor onbepaalde tijd ondertekend. Marcin: “Ik voel me erg op mijn plaats hier en ben Flexspecialisten dan ook erg dankbaar voor het vertrouwen. Ik vind mijn job leuk en doe mijn werk dan ook elke dag met veel plezier en toewijding.”

Werkplezier

Dagelijks rijdt hij onze medewerkers van/naar hun werkbestemming, kantoor of naar doktersafspraken. Marcin is bovendien Huismeester voor de locatie in Tegelen. Hij helpt de mensen daar met uiteenlopende zaken en zorgt ervoor dat ze samen tot een oplossing komen. Marcin: “Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak en gesteund voelen. Ik geniet het meeste van de interactie met de medewerkers in de regio. Ik krijg de kans om veel nieuwe mensen te ontmoeten en hun interesses en verhalen aan te horen. Dit combineer ik met mijn passie voor autorijden. Ik vind de provincie Limburg echt een prachtige streek om doorheen te mogen rijden.”

Flexmedewerker van de Maand

Recent hebben we samen met onze huisvestingspartner enkele nieuwe locaties in gebruik genomen in de regio Limburg. Marcin is hier als Huismeester verantwoordelijk voor en hij heeft ons dan ook enorm geholpen met de voorbereiding en verhuizing naar deze locaties. Hij gaat altijd de extra mile voor ons en dat is dan ook de reden voor ons om hem tot Flexmedewerker van de Maand te verkiezen.

Marcin woont zelf ook op onze nieuwe locatie in Tegelen en is erg tevreden met zijn nieuwe woning. Marcin: “Het is nog wel wat leeg, maar ik ga het binnenkort nog even leuk inrichten met accessoires en bloemen. Ik zit hier erg fijn, maar wil uiteindelijk de kans grijpen om zelf een huis in de regio te kopen waar ik samen met mijn dochter Jagoda kan gaan wonen. Dat is ons gezamenlijke doel voor de toekomst!”

Flexspecialisten wil Marcin graag bedanken voor zijn inzet en hem van harte feliciteren met zijn dik verdiende Flexmedewerker van de Maand titel!

Flexspecialisten LOYALTY-programma

Hij ontvangt als Flexmedewerker van de maand een oorkonde, chocolade en een bos bloemen. Marcin krijgt bovendien een bonus van 500 punten in het Flexspecialisten LOYALTY-programma. Flexmedewerkers bij Flexspecialisten verdienen een LOYALTY-punt voor ieder uur dat zij werken. Deze punten kun je inzetten in onze LOYALTY-webshop om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen. Wil je liever iets ter ontspanning bestellen? Dat kan ook! In de webshop staan diverse fitnessartikelen, keukenapparatuur, gezelschapsspellen en elektronica artikelen.