In alle drukte van het Jumbo DC in Breda is één werknemer die opvalt door zijn onuitputtelijke energie en toewijding. Dat is Karol Grabowski! Deze maand zetten we hem in het zonnetje, onze dik verdiende Flexmedewerker van de maand.

Karol is in april 2023 via Flexspecialisten begonnen bij het Jumbo distributiecentrum in Breda. Hij viel gelijk op door zijn toewijding en zijn uitstekende prestaties hebben alle verwachtingen overtroffen. Ongeacht de taak die hij moet uitvoeren, hij voldoet altijd aan zijn normen en zet graag een stapje extra! Hij is daarnaast één van onze vaste chauffeurs en zorgt dat hij altijd punctueel op tijd is samen met zijn collega’s.

Deze collega’s omschrijven hem als een; gemotiveerd, hulpvaardig, hardwerkend en toegewijd persoon. Karol’s veelzijdigheid en oprechte bereidheid om te helpen, maken hem een belangrijk aanwinst is voor ons team in Breda.

Ons Inhouse team is bijzonder te spreken over de prestaties van Karol en is dan ook erg trots om hem de Flexmedewerker van de maand oorkonde te mogen overhandigen.

Karol, van harte gefeliciteerd!

FLEXMEDEWERKER VAN DE MAAND

Naast de Flexmedewerker van de maand titel ontvangt hij ook een bonus van 500 punten in het Flexspecialisten LOYALTY-programma. Deze punten kan Karol gebruiken om zichzelf te ontwikkelen (development), of ter ontspanning (health & entertainment).