Iedere maand zetten wij een flexmedewerker in het zonnetje, omdat hij of zij een stapje extra heeft gezet. In oktober is Wojciech Bednarczyk de winnaar geworden! We hebben Wojciech verrast op zijn werkplek bij Bleckmann in Twente.

Wojciech is sinds september 2022 werkzaam bij Flexspecialisten. Sinds die tijd werkt hij bij Bleckmann in Twente en hij doet het daar heel goed! Al vanaf het begin viel hij op door zijn goede werkzaamheden, daarom wordt Wojciech nu ook ingezet voor het trainen van nieuwe mensen. Naast zijn werk bij Bleckmann, pakt hij ook regelmatig extra klusjes op. Zo helpt hij vaak met verhuizingen in het weekend, en als we een chauffeur nodig hebben is hij altijd bereid te helpen.

Wojciech gaat binnenkort van functie wisselen. Hij wordt dan één van onze vaste chauffeurs. Dit is een functie die hij graag wil bekleden. Nu er een plek in onze chauffeurspool vrijgekomen is, kunnen wij hem dit aanbieden. Wojciech is hier erg blij mee en wij zijn erg blij met Wojciech als medewerker. Om deze fijne samenwerking te bekronen hebben wij besloten om Wojciech te verkiezen tot flexmedewerker van de maand!

Flexmedewerker van de Maand

Flexspecialisten wil Wojciech nogmaals bedanken voor zijn goede werk! Deze titel is meer dan verdiend. Naast de titel ontvangt hij ook een bonus van 500 punten in het Flexspecialisten LOYALTY-programma.

Flexmedewerker van de maand Oktober Wojciech