Onlangs hebben wij onze flexmedewerker Robert Kubiak mogen verrassen. Robert werkt via ons bij HEMA in Utrecht. Naast zijn werk bij de HEMA pakt hij diverse andere taken voor ons op. Hij repareert fietsen voor Flexspecialisten, valt regelmatig in als chauffeur en helpt ons met het verplaatsen van onze voertuigen. Flexsupport medewerker Adam vertelde Robert dat ze samen een auto op gingen halen bij ons hoofdkantoor in Oss. Eenmaal daar aangekomen hebben wij Robert verrast en hem beloond met de Flexmedewerker van het jaar 2023 titel!

Elke maand selecteren wij een Flexmedewerker van de maand. In februari 2023 heeft Robert deze titel al in ontvangst mogen nemen. Onze Accountmanager Orkun is sindsdien ook al aan het lobbyen om hem tot Flexmedewerker van het jaar te benoemen. Orkun en Adam: “De samenwerking met Robert Kubiak verloopt altijd probleemloos, hij is ontzettend behulpzaam en staat altijd voor ons klaar. Wanneer hij iets van ons nodig heeft, dan helpen wij hem ook met alle plezier. Het is geven en nemen.”

Robert woont samen met zijn vrouw Agnieszka in onze huisvesting in Maarsbergen. Agnieszka is eerder ook al verkozen tot Flexmedewerker van de maand, zij sleepte deze titel binnen in mei 2019. Je kunt dus wel stellen dat zij beiden topmedewerkers zijn!

Fietstechnicus

Naast zijn taken bij HEMA in Utrecht, staat Robert ook altijd voor ons klaar om extra klussen op te pakken bij onze huisvesting in Maarsbergen. Veel van onze flexmedewerkers gaan met onze flexfietsen vanaf de huisvesting in Maarssen daar naar HEMA. Robert is onze fietstechnicus op locatie, hij pikt de kapotte fietsen op in Maarssen, zorgt dat ze weer gerepareerd worden en brengt ze weer terug. Dat is geen vanzelfsprekendheid. Normaliter moeten fietsen naar een centrale locatie worden gebracht voor reparatie. In Maarssen en Maasbergen is dit niet nodig en pakt Robert dat voor ons op. Dit bespaart de nodige tijd én zorgt ervoor dat onze medewerkers mobiel blijven / te allen tijde transport hebben.

Uitreiking cheque op Flexspecialisten hoofdkantoor in Oss

Bij aankomst op het hoofdkantoor van Flexspecialisten had Robert al een vermoeden dat er iets stond te gebeuren. Tijdens de uitreiking van de titel Flexmedewerker van het Jaar was Robert dan ook zichtbaar ontroert en trots op zijn vernoeming. Robert nam de cheque, chocolade en een mooie bos bloemen namens het bedrijf in ontvangst. Op de cheque stond zijn prijs, namelijk een bonus van 1.000 punten voor het Flexspecialisten LOYALTY-programma.

Flexspecialisten LOYALTY-programma: for development, health & entertainment

Onze flexmedewerkers verdienen een LOYALTY-punt voor elk uur dat zij werken. Deze punten kunnen zij inzetten in onze LOYALTY-webshop om zichzelf te ontwikkelen door middel van trainingen. Mochten zij liever iets ter ontspanning willen bestellen, dan kan dat ook! In de webshop staan ook diverse fitnessartikelen, keukenapparatuur, gezelschapsspellen en elektronica artikelen.

Flexmedewerker van het jaar