Onlangs hebben wij ons Ambassadeurs-team uitgebreid met twee nieuwe leden: Piotr en Selena. Zij voegen zich Henri, Femke, Jamie en Birgit. Met deze uitbreiding zijn onze Ambassadeurs nog beter vertegenwoordigd binnen Flexspecialisten.

Wat doen onze Ambassadeurs?

Een belangrijk onderdeel van het werk van de Flexspecialisten-ambassadeurs is het buddytraject, waarin wij nieuwe collega’s begeleiden tijdens hun eerste drie maanden bij Flexspecialisten. In dit traject hebben we regelmatige buddygesprekken waarin de ambassadeurs de ervaringen van de nieuwe collega bespreken. Nieuwe medewerkers ervaren het als prettig om in deze begin periode een buddy te hebben waar ze altijd op terug kunnen vallen.

Teamwork

Het Ambassadeurs-team streeft ernaar om een goed groepsgevoel te creëren, dit doen wij door verschillende activiteiten te organiseren. Zo maken we aan het begin van ieder jaar een jaaragenda met diverse activiteiten. Denk hierbij aan een sportieve bijeenkomst met een hapje eten, een uitgebreide vrijdagmiddagborrel, maar ook de invulling van de jaarlijkse Complimentendag.

De Ambassadeurs hebben regelmatig overleg met onze Algemeen Directeur Tom. Daarin bespreken we de planning, openstaande vacatures en verwachte nieuwe collega’s. Ook horen we in de wandelgangen wat onze collega’s bezighoudt. Als tussenschakel zorgen wij ervoor dat nieuwe ideeën omgezet kunnen worden in acties.

5 jaar Ambassadeurs

Het Ambassadeurs-team van Flexspecialisten bestaat inmiddels al meer dan 5 jaar! We zijn onwijs trots dat wij deze extra rol binnen ons bedrijf bekleden, en met de toevoeging van Piotr en Selena zijn we nog beter vertegenwoordigd binnen de hele organisatie!