Onlangs zijn we gestart met een Inhouse kantoor bij onze klant Padifood in Oss. Violetta was werkzaam bij ons als Flexsupport medewerker en gaat hier nu aan de slag als Inhouse Intercedent. Flexspecialisten wil haar graag feliciteren met haar nieuwe uitdaging!

Violetta: de functie van Inhouse Intercedent is nieuw voor mij, ik heb erg veel zin in mijn nieuwe uitdaging! Samen met onze Accountmanager Sidney ga ik ervoor zorgen dat de opstart van de Inhouse constructie goed verloopt. Ik kijk uit naar een geweldige samenwerking met Padifood. Beide partijen hebben een geweldige instelling en mijn ervaring als Flexsupport medewerker komt goed van pas!

Padifood

Padifood is een grootproducent van Oosterse maaltijden, wekelijks worden hier honderdduizenden maaltijden bereid. Dit alsmaar groeiende familiebedrijf in Oss is de puur ambachtelijke bereiding in de wok altijd trouw gebleven. Om de gerechten te bereiden wordt dus nog altijd veel met de hand gedaan. Vanuit Flexspecialisten werken hier dagelijks zo’n 90 Flexkrachten om de maaltijden in jouw supermarkt te krijgen.