Onlangs exposeerde onze opdrachtgever Rivièra Maison op de Maison et Objet beurs in Parijs. Zij zochten voor deze beurs extra mankracht om hen te ondersteunen bij de op- en afbouw van hun beursstand. Onze flexmedewerkers Damian, Adrian, Piotr en Adam gingen het avontuur aan.

Rivièra Maison is een Nederlandse fabrikant van luxe meubels en interieurartikelen. Flexspecialisten kreeg onlangs het bijzondere verzoek voor het leveren van personeel voor de op- en afbouw van hun stand op een prestigieuze designbeurs in Parijs. Voor dit toffe project hebben we dan ook snel enkele geschikte kandidaten kunnen vinden in onze flexpool.

“Wij hopen nog eens deel uit te mogen maken van zo’n mooi project!”

Op- en afbouw in Parijs

Voor de opbouw hebben wij onze flexmedewerkers Damian en Adrian bereid gevonden om enkele dagen naar Parijs te gaan voor deze klus. Damian en Adrian: “We moesten hard werken om de stand op tijd gereed te krijgen voor de beurs. Gelukkig verbleven we in een goed hotel, waar we ook heerlijk gedineerd hebben. Daarnaast was er ook ’s avonds ook nog tijd voor een biertje met het gezelschap van Rivièra Maison. Het was een mooie trip en wij hopen nog eens deel uit te mogen maken van zo’n mooi project!”

Na afloop van de beurs was het aan Adam en Piotr om Rivièra Maison te helpen met de afbouw van de stand. Tijdens de klus verbleven ze één nacht in het Marriott Charles de Gaulle Airport Hotel, waar zij erg van genoten hebben.

Geslaagd project

We zijn trots op ons team van flexmedewerkers die deze klus vol enthousiasme opgepakt hebben. Flexspecialisten wil Rivièra Maison graag bedanken voor het vertrouwen. Namens ‘onze jongens’ nogmaals bedankt voor de goede zorgen.

Ben jij ook op zoek naar flexibel personeel? Lees hier meer over onze full-service dienstverlening of neem direct contact met ons op! Flexspecialisten, de stabiele factor in flexibel werk.