Jumbo is één van de grootste supermarktketens van Nederland. Het van oorsprong Brabantse bedrijf heeft ruim 700 vestigingen in Nederland en België. De winkels en foodmarkets worden bevoorraad door 7 distributiecentra verspreid over Nederland. Flexspecialisten levert al ruim 10 jaar personeel aan Jumbo en we hebben hier echt een dedicated partnership. Wat deze samenwerking inhoudt? Dat lees je in deze blog!

De oorsprong van de samenwerking tussen Jumbo en Flexspecialisten begon ruim 10 jaar geleden. Toentertijd begonnen we klein en leverde Flexspecialisten slechts enkele medewerkers om piekdrukte op te vangen. Inmiddels leveren wij gedurende het hele jaar een substantieel aandeel qua flexmedewerkers voor de Jumbo-locaties in Beilen, Breda, Raalte en Veghel (Jumbo Bloemen en Planten). Flexspecialisten vervult diverse functies voor Jumbo, denk onder andere aan: Orderpickers, Reachtruckchauffeurs, TWI Trainers, Jobcoaches en meer.

Orderpicker bij Jumbo DC Raalte

Op de locatie in Beilen verzorgen wij bovendien een uitgebreide dienstverlening door middel van een Inhouse kantoor. Hier werken wij ook samen met Meat Friends (Van Loon Group). Dit bedrijf levert verse vleesproducten aan onder andere Jumbo. Meat Friends heeft locaties in Beilen (in het Jumbo distributiecentrum) en Best. Bij deze locaties leveren wij onder andere Productiemedewerkers en Operators.

INHOUSE DIENSTVERLENING

Op de Jumbo locaties in Breda en Raalte zitten wij als Flexspecialisten ook Inhouse gevestigd bij Jumbo in de distributiecentra. Bij dit kantoor kunnen onze flexmedewerkers zes dagen per week terecht, en worden zij in hun moedertaal (Pools of Roemeens) geholpen.

Door deze constructie zijn we altijd op de hoogte van wat er speelt op de werkvloer. De flexmedewerkers voelen zich echt gehoord en worden snel geholpen. Onze ervaring leert dat dit als zeer prettig ervaren wordt. Onder de streep zorgt dit ervoor dat een flexmedewerker langer voor ons blijft werken en in Nederland blijft.

De Inhouse Intercedenten hebben daarnaast ook korte communicatielijnen met Jumbo. Door de vaste dagelijkse contactmomenten zorgen we ervoor dat de samenwerking optimaal verloopt.

“Als de communicatielijnen duidelijk zijn en je gemaakte afspraken nakomt, dan kan een verrassing maximaal 1 week oud zijn.” – Gerben Ballast, Operationeel Directeur Flexspecialisten

“Als de communicatielijnen duidelijk zijn en je gemaakte afspraken nakomt, dan kan een verrassing maximaal 1 week oud zijn.” – Gerben Ballast, Operationeel Directeur Flexspecialisten

DEDICATED PARTNERSHIP

Inmiddels werken wij al meer dan 10 jaar samen met Jumbo. Door de jaren heen is de samenwerking gegroeid en is het meer geworden dan puur een relatie als leverancier en afnemer. We kunnen hier wel spreken van een dedicated partnership. Beide partijen denken echt met elkaar mee wanneer er op- of afgeschaald wordt in het aantal flexmedewerkers. Tevens wordt in de maandelijkse meeting niet alleen gesproken over de KPI’s maar ook over onderwerpen zoals productiviteitsverbetering en marktontwikkelingen.

Door samen te werken met zo’n grote en gerenommeerde organisatie als Jumbo, worden we elke dag uitgedaagd om te innoveren. Door kennisdeling en onze gezamenlijke expertise zorgen wij samen voor nieuwe kansen. Voor Jumbo, voor Flexspecialisten en natuurlijk voor onze medewerkers!

HEEFT U OOK EEN PERSONEELSVRAAGSTUK?

Met onze jarenlange ervaring in de flexbranche helpen wij u om dit op te lossen. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op. Wij lichten onze dienstverlening graag verder toe in een persoonlijk gesprek.