In samenwerking met Meat Friends Best zorgen wij voor nieuwe kansen! We bieden een leer/werktraject aan waarin jij jezelf in 18 maanden kunt ontwikkelen tot Operator. Heb jij affiniteit met techniek en ben je leergierig? Lees dan snel verder!

Meat Friends Best

Meat Friends, een gerenommeerd familiebedrijf in de vleesindustrie, heeft met succes een brug geslagen tussen traditie en moderne technologieën. Het bedrijf is uitgegroeid tot een professioneel en internationaal vleesverwerkingsbedrijf dat samenwerkt met toonaangevende A-klasse bedrijven om hoogwaardige vleesproducten te leveren. Nu biedt Meat Friends Best de kans om als Operator aan de slag te gaan in een indrukwekkende industriële werkomgeving.

Aenean dictumst risus posuere a at id fermentum nibh. Luctus nunc bibendum duis egestas scelerisque.

Traineeship Operator Food-Industrie

Dit leer/werktraject van 18 maanden is een unieke kans om jezelf te ontwikkelen en tegelijkertijd praktijkervaring op te doen. Gedurende het Traineeship leer je alle kneepjes van het vak, waaronder:

  • Het voorbereiden en aanpassen van productielijnen;
  • Het instellen en afstellen van apparatuur;
  • Het bewaken van de processen;
  • Het verhelpen van storingen;
  • Reiniging en onderhoud van alle installaties en apparatuur;
  • Daarnaast is het vastleggen van gegevens een essentieel onderdeel van het werk.

Tijdens het traject zullen er regelmatig evaluaties plaatsvinden om de voortgang te beoordelen. Bij goede prestaties wordt een salarisverhoging toegekend én is er zelfs uitzicht op een vast contract binnen één jaar. Na het voltooien van het opleidingstraject biedt Meat Friends Best een contract aan voor een vast dienstverband.