Welkom op de afdeling Secretariaat, hier werken Jamie en Natalie. 

Jamie geeft als Directiesecretaresse ondersteuning aan de Algemeen Directeur, Tom Sijpestijn. Zij ondersteunt in onder andere agendabeheer, het boeken van zakenreizen, het voorbereiden van afspraken en het bewaken van de voortgang bij alle lopende zaken. Verder is zij het aanspreekpunt voor alle ICT gerelateerde vragen.

Natalie, de Management Assistente, geeft ondersteuning aan het Management Team en de daarbij lopende projecten. Ze zorgt dat alle vergaderingen vlot verlopen, denk hierbij aan de opmaak van de agenda, verspreiden van de informatie en het notuleren tijdens de vergadering. Verder is zij verantwoordelijk voor de kantoorartikelen, het Flexhuis en is ze het aanspreekpunt voor Plan4Flex.

Kortom een afdeling met twee duizendpoten, die beschikken over organisatorische-, communicatieve- en servicegerichte vaardigheden.

Wat vind jij zo leuk aan dit werk?

Jamie: Wat ik leuk vind aan mijn baan is de variatie in werkzaamheden en de contacten die ik daardoor ook heb zowel intern als extern. Organiseren, structureren, ontzorgen en plannen zijn zaken die dagelijks terugkomen in deze functie en die eigenschappen passen mij goed! Ik vind de afwisseling om met zowel langlopende zaken als ad hoc zaken bezig te zijn prettig. Eigenlijk vind ik alles leuk aan dit werk!

Natalie: Geen dag is hetzelfde in de functie van Management Assistente bij Flexspecialisten, er gebeuren naast mijn reguliere taken altijd ad hoc dingen die meteen opgepakt moeten worden. Daardoor is mijn werk erg afwisselend en uitdagend, ik moet snel kunnen schakelen tussen werkzaamheden, soms ook twee dingen tegelijk kunnen doen en ik moet hierbij prioriteiten stellen. Gelukkig is dit precies de functie die bij mij past en vind ik dat ook zo leuk aan mijn werk!

Wat zijn jouw drijfveren?

Jamie: Mijn drijfveren zijn de sociale contacten en goede werksfeer binnen de organisatie. Dat is iets wat ik erg belangrijk vind en wat ik zeker ook heb gevonden bij Flexspecialisten. Daarnaast vormen ontzorgen en ondersteuning bieden de basis van mijn dagelijkse werkzaamheden en hier haal ik veel plezier uit.

Natalie: We hebben een erg leuk team bij Flexspecialisten, waar bij iedereen de deur altijd open staat, voor een werk gerelateerde vraag of even een praatje, wat ik erg prettig vind. Mijn functie is een uitdaging, waarbij ik mijn talent en kwaliteit kan laten zien en indien alles op rolletjes loopt haal ik daar veel voldoening uit.

Werken bij Flexspecialisten

Al bijna 30 jaar is Flexspecialisten een toonaangevende speler in het verzorgen van flexibel werk voor productiekrachten en logistieke toppers. Samen met onze vestigingen in Polen en Roemenië zorgen wij vanuit ons hoofdkantoor in Oss dat er iedere dag vele flexkrachten aan het werk zijn bij onze opdrachtgevers, voornamelijk in de sectoren Food en Logistiek. Voor onze internationale krachten zorgen wij niet alleen dat zij op de juiste plek komen te werken maar onder andere ook dat zij een goede plek hebben om te wonen en dat zij veilig van en naar werk kunnen komen. Betere kwaliteit voor uitzendkrachten is waar wij voor staan, met daarbij de beste dienstverlening voor onze opdrachtgevers.