Investeren in talent: dat is wat we bij Flexspecialisten natuurlijk dagelijks doen. Maar talent vind je niet alleen op de werkvloer! Kijk bijvoorbeeld maar eens wat er op al die sportvelden gebeurt: trainen, samenwerken, presteren… Om die reden hebben we onze sponsorovereenkomst met MHC Oss verlengd, vertelt Tom Sijpestijn enthousiast.

Of je er nou op de vroege zaterdagochtend komt of op de zondagmiddag, de aanblik van een vol sportcomplex maakt me altijd enthousiast. De ene keer zie je zes- en zevenjarigen in een kluitje rond de bal drentelen, de andere keer geniet je van een scherpe pass of een snoeiharde doelpoging van een topspeler.

Maar ik kijk ook graag verder. Naar de trainer die enthousiast zijn aanwijzingen geeft, naar de C-pupil die zenuwachtig haar eerste wedstrijd fluit, naar de baliemedewerkster die de gasten welkom heet. En ga zomaar door. Want een hockeyclub – of welke andere vereniging ook – ben je met z’n allen.

Sponsorovereenkomst

Erwin en ik hebben dan ook met plezier én trots onze sponsorovereenkomst met MHC Oss verlengd. Formeel zijn we nu Clubsponsor en Hoofdsponsor van Dames 1 en Heren 1. Sponsoring over de volle breedte dus, want talent is overal: op en naast het veld, in de selecties en de breedteteams, bij de allerjongsten en de vaandelteams.

Met dat talent gaan we aan de slag. In samenwerking met de club gaan we komend seizoen namelijk vier praktische workshops geven, in het hagelnieuwe clubhuis. Het worden heel gerichte bijeenkomsten om de talenten van de clubleden op het gebied van opleiding en werk (verder) te ontwikkelen:

–        Persoonlijke Profiel Analyse – Welk werk past bij jouw talent?

(Ook handig voor je studiekeuze!)

Dinsdag 25 september en dinsdag 11 december, 18.30 – 20.00 uur

–        Social media & jobs – De snelste weg naar de leukste baan

Dinsdag 16 oktober, 19.00 – 20.30 uur

–        CV schrijven – ‘Vermarkt’ jezelf met personal branding

Dinsdag 13 november, 19.00 – 20.30 uur.

De workshops zijn geschikt voor alle leeftijden en vinden plaats in het clubhuis van MHC, zo zorgen we er samen voor dat we ruim baan geven aan het vele talent dat er bij MHC Oss rondloopt.

Meld je aan en doe mee!