Laat ik mezelf allereerst voorstellen: mijn naam is Fabienne Rommers, 22 jaar oud en vol frisse energie na mijn afstuderen ga ik aan de slag bij Flexspecialisten. Met enthousiasme betreed ik een nieuw hoofdstuk in mijn beginnende carrière als Accountmanager.

Tot voorkort studeerde ik aan de Hogeschool Rotterdam, waar ik de opleiding Facility Management heb gevolgd. Mijn afstudeerstage heb ik bij Factram gedaan, wat ik als zeer positief heb ervaren. Factram werkt veel samen Flexspecialisten voor de huisvesting van arbeidsmigranten.

Tijdens mijn stageperiode heb ik me verdiept in de huisvesting en de bijbehorende facilitaire aspecten. Gedurende deze tijd leerde ik veel over de uitzendbranche, waarin ik ook in aanraking kwam met Flexspecialisten.

De uitdagende en leerzame stageperiode bij Factram smaakte naar meer. Met de opgedane kennis en de groeiende affiniteit met de branche, kwam er een kans op mijn pad bij Flexspecialisten. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen!

Zodoende ben ik op 3 juli gestart als Accountmanager. De eerste weken stonden in het teken van een introductieprogramma om mij verder bekend te maken met alle aspecten van de functie, van klantbezoeken tot administratieve taken.

Tot nu toe vliegen de weken voorbij en zie ik mijzelf groeien in mijn rol. Ik ben vastberaden om mij verder te ontwikkelen en alle kansen aan te grijpen. Ik kijk er dan ook naar uit om te zien wat dit avontuur mij gaat brengen!

Ontdek Fabienne Rommers, fris afgestudeerd en vol energie, nu in haar nieuwe rol als Accountmanager bij Flexspecialisten.