Onlangs zijn er twee nieuwe stagiairs begonnen op onze Marketing afdeling. Rajiv gaat zich voor 15 weken focussen op onze website en Meike gaat ons 12 weken assisteren op het gebied van social media.

Meike: Voor de komende 12 weken ben ik de nieuwe stagiaire bij Flexspecialisten op de Marketing afdeling. Ik zit in mijn tweede leerjaar op de Rooi Pannen in Eindhoven en volg de opleiding Marketing & Communicatie. In mijn stageperiode ondersteun ik het team en krijg ik leerzame en leuke opdrachten. Ik heb er super veel zin in en hoop hier veel te leren over het vak!

Rajiv: Ik zit momenteel in mijn laatste leerjaar op Avans Hogeschool in Den Bosch. Voor de opleiding Marketing Management mag ik 15 weken stage gaan lopen bij Flexspecialisten. Ik ga mij vooral focussen op de website van Flexspecialisten. Hiervoor ga ik onderzoek doen en vervolgens een adviesplan voor opstellen. Het is de bedoeling dat ik dit plan ook ga uitvoeren. Ik heb er onwijs veel zin in en hoop hier veel te leren en mijn kennis te verbreden op het gebied van Online Marketing!

Wij wensen Meike & Rajiv veel plezier tijdens hun stageperiode bij Flexspecialisten!