Onlangs zijn we op bezoek geweest bij onze Inhouse locatie van Jumbo in Raalte. In deze blog lees je hun ervaringen!

Dit Jumbo Distributiecentrum Diepvries zit gevestigd in Raalte. Vanuit hier worden o.a. diepvriespizza’s, bevroren fruit en ijsjes gedistribueerd naar ruim 700 Jumbo vestigingen in Nederland en België.

Inhouse locatie Raalte

Bij de inhouse locatie van Flexspecialisten worden we ontvangen door Inhouse Manager Inge en Intercedente Ilona. Ons Inhouse team in Raalte wordt gecomplementeerd door Intercedente Anna, die helaas afwezig was. Zij verzorgen hier de personeelsplanning en fungeren als vraagbaak voor zowel de Flexkrachten, als de mensen van Jumbo.

De rondleiding door het magazijn wordt verzorgd door Jeffrey, hij is onze Jobcoach bij Jumbo. Voordat we het magazijn ingaan worden we eerst voorzien van thermokleding, veiligheidsschoenen, handschoenen en een muts. Het gaat hier om een diepvries magazijn, op de werkvloer is het -21 graden. Brr, verschrikkelijk koud, zou je denken.. Maar door de beschermende kleding voel je hier vrij weinig van. Wij hadden het zelfs eerder warm dan koud!

De magazijnmedewerkers horen via een voicepick systeem welke producten ze moeten verzamelen. Het werk hier vergt een goede conditie, de medewerkers werken hard om alle producten in de supermarkt te krijgen. Je hebt per dienst dan ook vier pauzes en een fijne kantine met betaalbare Jumbo producten.

Werken als Orderpicker

In je eerste week als Orderpicker, wordt je ingewerkt en begeleidt door een trainer. Nadat je jouw thermopak en andere beschermingsmiddelen in ontvangst genomen hebt, zal hij/zij je in drie dagen alles laten zien in het distributiecentrum.

Je krijgt een uitgebreide instructie over o.a. de (verkeers)regels in het diepvriesmagazijn en het besturen van de EPT (elektrische pallettruck), zodat jij goed voorbereid kunt beginnen aan jouw job als Orderpicker.

Na de training word je zelfstandig ingepland en zal je verder begeleid worden door een Jobcoach. Hij/zij zal je tips geven over het stapelen van producten en hoe je zo efficiënt mogelijk alle producten verzamelt. Kortom: jij krijgt alle handvaten die nodig zijn om je job goed uit te voeren!

Aangezien je de hele dag in een koude omgeving werkt, ontvang je bovenop je salaris een koudetoeslag van 8%. Werk je in drukkere periodes ook in weekend, of op bijzondere werktijden? Dan ontvang je ook een extra toeslag bovenop je salaris!

Meer informatie

Wil jij graag meer informatie over het werken als Orderpicker bij Jumbo DC Raalte? Neem dan contact op met onze recruitment afdeling. Dat kan door te bellen naar 088 5940118, of door onderstaand formulier in te vullen. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op!