We vinden het belangrijk dat onze flexmedewerkers na hun werkdag thuiskomen in een fijn huis. Bij Flexspecialisten faciliteren wij woningen met de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Om dit te blijven waarborgen, houden we rekening met het aanstaande Prijs-kwaliteitsysteem voor huisvesting. Dit is een belangrijk onderdeel van de nieuwe CAO voor Uitzendkrachten.

Prijs-kwaliteitsysteem huisvestingskosten

Vanaf 1 januari 2025 geldt het Prijs-kwaliteitsysteem (PKS) voor het inhouden van huisvestingskosten van arbeidsmigranten. Door middel van een rekenmodel worden de huisvestingskosten meetbaar gemaakt. Een mooie stap naar meer transparantie, betere leefomstandigheden en eerlijke huurprijzen voor arbeidsmigranten.

We zijn trots dat wij, ondanks de schaarste op de woningmarkt, toch onze flexibiliteit voor onze opdrachtgevers kunnen behouden, zonder de belangen van onze flexmedewerkers uit het oog te verliezen.

Zoekt u een ervaren partner in de flexbranche? Neem dan contact met ons op. En ontdek hoe wij, met onze focus op mensen en kwaliteit, uw verwachtingen overtreffen.

Prijs-kwaliteitsysteem huisvesting