Ben je als student op zoek naar een toffe stageplek waar je veel praktijkervaring kunt opdoen? Kom dan stage lopen bij Flexspecialisten in Oss! Wij vinden het belangrijk dat we echt iets bijdragen aan jouw ontwikkeling. Bij Flexspecialisten krijg je veel verantwoordelijkheden en alle ruimte om ervaring op te doen. Lijkt het jou leuk om stage te lopen in een internationaal bedrijf? Lees dan snel verder!

Achtergrond van Flexspecialisten

Flexspecialisten zorgt al 30 jaar voor nieuwe kansen! Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkelt tot een toonaangevende uitzendorganisatie met een landelijke dekking. Flexspecialisten is gespecialiseerd in het leveren van flexibel personeel in de sectoren E-commerce, Food, Logistiek, Non-food en Retail. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers én flexmedewerkers volledig met onze full-service dienstverlening. Dit doen wij onder andere samen met onze recruitmentpartner Work Force in Polen en Roemenië.

Meewerkstages op MBO-niveau

Voor MBO-studenten biedt Flexspecialisten een waardevolle mogelijkheid om de uitzendbranche te ontdekken. Tijdens een meewerkstage op MBO-niveau krijg jij de kans om mee te werken op één van onze gespecialiseerde afdelingen. Gedurende de periode wordt begeleid door een ervaren Flexspecialist, die je de kneepjes van het vak leert.

Wij bieden onder andere MBO-stages aan op de afdelingen: Administratie, Account Management, Facility Management, Finance, Human Resources, Marketing, Recruitment en Sales. Bekijk ons vacatureoverzicht voor de actuele beschikbare stageplaatsen.

Stagevergoeding voor MBO-stagiairs

Jaarlijks hebben we bij Flexspecialisten diverse MBO-stagiairs. Voor velen van hen is dit de eerste of tweede stageperiode in het bedrijfsleven. We brengen vakkennis over én stimuleren jou als stagiair om jezelf verantwoordelijk te voelen voor je leerproces en je functioneren als medewerker.

Naast dat we onze stagiairs een leerzame stageperiode bieden, bieden wij hen ook een stagevergoeding aan van 300 euro bruto per maand. Dit is op basis van een stage van 40 uur per week.

Stages op HBO-niveau

Voor studenten op HBO-niveau biedt Flexspecialisten ook een uitdagende stageperiode. Dit kan een meewerkstage of een afstudeeronderzoek zijn. In beide gevallen kun jij jouw opgedane kennis in de praktijk toepassen. Je wordt volledig betrokken in onze organisatie en krijgt de mogelijkheid om dieper in te gaan op de strategische aspecten van de uitzendbranche. Bekijk ons vacatureoverzicht voor de actuele beschikbare stageplaatsen.

Stagevergoeding voor HBO-stagiairs

Flexspecialisten hanteert voor een HBO-stagiairs een stagevergoeding van 450 euro bruto per maand. Deze vergoeding is op basis van een stage van 40 uur per week.

Deze vergoeding weerspiegelt niet alleen de extra verantwoordelijkheden die aan HBO-studenten worden toevertrouwd, maar benadrukt ook het streven van het uitzendbureau naar eerlijke beloning en erkenning van de waarde die stagiairs toevoegen aan het team.

Goed bereikbaar met het openbaar vervoer

Het hoofdkantoor van Flexspecialisten zit gevestigd aan Raadhuislaan 30 in Oss. Op enkele minuten loopafstand vind je het centrale station van Oss, jouw stageplek is dus gemakkelijk bereikbaar met het OV. Kom je met de fiets? Dan kun je jouw tweewieler droog stallen in onze overdekte fietsenstalling. Als je de beschikking hebt over een auto, dan kun je deze parkeren op onze ruime parkeerplaats achter het kantoor.

Stage ervaringen bij Flexspecialisten

Stage lopen bij Flexspecialisten biedt zowel MBO- als HBO-studenten de kans om zich onder te dompelen in de uitzendwereld. De mix van praktijkervaring, persoonlijke begeleiding en een prima stagevergoeding maakt Flexspecialisten een populaire keuze voor studenten die op zoek zijn naar een waardevolle stage-ervaring. Als je geïnteresseerd bent in het ontdekken van de arbeidsmarkt vanuit een uniek perspectief, overweeg dan Flexspecialisten als jouw volgende stagebestemming. Bekijk ons vacatureoverzicht voor de actuele beschikbare stageplaatsen.

Wil je graag ervaringen van jouw voorgangers lezen? Lees dan eens onze stagiaire aan het woord blogs!

Stage lopen bij Flexspecialisten