Bij Flexspecialisten zijn we altijd op zoek naar jong talent. Regelmatig bieden wij stageplaatsen aan op ons hoofdkantoor in Oss. Wij vinden het belangrijk dat we echt iets bijdragen aan de ontwikkeling van studenten en bieden hen dan ook een stageplaats aan met veel verantwoordelijkheden. In deze blog vertelt Coen over ervaringen bij Flexspecialisten.

Mijn naam is Coen van der Krabben, ik ben 17 jaar en woon in Oss. Momenteel loop ik stage op de versafdeling bij Flexspecialisten. In mijn vrije tijd hou ik ervan om een gezellige tijd te hebben met familie en vrienden. Daarnaast voetbal ik graag, en dat doe ik bij O.S.S. ’20.

Hoe ben je bij Flexspecialisten terecht gekomen?

Via een docent op school ben ik bij Flexspecialisten terecht gekomen. Ik had bovendien een aantal oud stagiairs gesproken die erg positief waren over hun stageperiode bij Flexspecialisten.

Welke opleiding volg je?

Ik volg de opleiding Junior Accountmanager op het Koning Willem 1 College in Oss. Momenteel zit ik in het tweede leerjaar.

Op welke afdeling loop je stage en wat zijn jouw taken binnen de afdeling?

Mijn stage loop ik op de afdeling Vers. Dagelijks ben ik bezig met het searchen van kandidaten voor openstaande vacatures van onze opdrachtgevers. Daarnaast mag ik ook geschikte kandidaten benaderen en een kennismakingsgesprek met ze inplannen.

Op welk vlak wil jij jezelf graag ontwikkelen tijdens deze stageperiode?

Voor deze stageperiode heb ik als leerdoel om beter te worden in outbound bellen. Ik zou dan ook graag willen leren hoe ik het beste die gesprekken kan aanpakken d.m.v. handige gesprekstechnieken.

Je krijgt bij Flexspecialisten veel verantwoordelijkheden als stagiair, hoe bevalt dat?

Ja, dat klopt. Ze laten je bij Flexspecialisten heel veel taken zelf oppakken en proberen. Je leert hier zelfstandig te werken, maar voor vragen kan ik altijd bij mijn begeleider terecht.

Zou je Flexspecialisten aanraden bij andere studenten?

Flexspecialisten zou ik zeker aanraden bij andere studenten, omdat het een gezellige en vooral leerzame stageplek is. Je krijgt verantwoordelijkheden en ruimte om jezelf te ontwikkelen en uit te dagen. Dat maakt het voor mij zo leuk!

Stage lopen bij Flexspecialisten

Samen met onze vestigingen in Polen en Roemenië zorgen wij vanuit ons hoofdkantoor in Oss dat er iedere dag gemotiveerde Flexmedewerkers bij onze opdrachtgevers aan het werk zijn. Bij Flexspecialisten doen we dat met 65 collega’s voornamelijk voor klanten in de sectoren ecommerce, food en logistiek. Ons hoofdkantoor ligt op enkele minuten loopafstand van het station in Oss en is dus gemakkelijk bereikbaar met het OV.

Stagevergoeding

Gedurende de stageperiode bieden wij een stagevergoeding aan op basis van opleidingsniveau. Voor MBO-studenten is dit € 300,- bruto per maand en voor HBO studenten € 450,- bruto per maand. Deze vergoedingen zijn berekend op basis van een 40-urige werkweek, bij een parttime stage wordt de vergoeding naar rato verrekend. Lees hier meer over stagelopen bij Flexspecialisten!