Bij Flexspecialisten bieden we jaarlijks diverse meewerkstages aan op ons hoofdkantoor in Oss. Daarnaast hebben we ook regelmatig studenten die hun afstudeeronderzoek bij ons doen. In deze blog vertelt afstudeerder Fenna over haar onderzoek en het stage lopen bij Flexspecialisten.

Ik ben Fenna, 24 jaar en woon in Ravenstein. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken, creatief bezig te zijn of leuke dingen te doen met vrienden.

Hoe ben je bij Flexspecialisten terecht gekomen?
Ik ben opgegroeid in de omgeving van Oss en heb altijd gehockeyd bij MHC Oss, waar Flexspecialisten een van de hoofdsponsors is. Hierdoor was ik al vroeg bekend met de naam Flexspecialisten. Daarnaast hoorde ik vaak verhalen van mensen in mijn netwerk die stage hadden gelopen bij Flexspecialisten. De ervaring met het begeleiden van stagiaires sprak mij dan ook erg aan.

Welke opleiding volg je en in welk leerjaar zit je?
Ik studeer HBO Communicatie aan de Fontys in Tilburg en zit momenteel in mijn laatste jaar.

Wat is het onderwerp van jouw afstudeeronderzoek?
Mijn afstudeeronderzoek richt zich op doelgroeponderzoek en psychografische segmentatie om de behoeften van verschillende doelgroepen te begrijpen. Dit ontwerpgericht onderzoek heeft als doel praktische oplossingen te bieden voor Flexspecialisten, waardoor ze hun marketing- en communicatiestrategieën beter kunnen afstemmen op de specifieke wensen en behoeften van hun doelgroepen.

Hoe word je begeleid bij Flexspecialisten?
Ik krijg voldoende begeleiding aangeboden en de collega’s zijn altijd bereid om mij te helpen met het verkrijgen van informatie voor mijn onderzoek. Hierdoor heb ik de ondersteuning die ik nodig heb om mijn onderzoek succesvol af te ronden.

Op welke afdeling loop je stage?
Ik loop stage op de marketingafdeling bij Flexspecialisten. Ik krijg de mogelijkheid en vrijheid om mee te denken en mijn ideeën te delen. Deze open en betrokken omgeving helpt me niet alleen om mijn taken goed uit te voeren, maar ook om te groeien en te leren tijdens mijn stage.

Op welk vlak wil jij jezelf graag ontwikkelen tijdens deze stageperiode?
Tijdens mijn stage bij Flexspecialisten wil ik actief meedenken en luisteren om een goed beeld te krijgen van hoe het is om te werken in dit bedrijf en welke werkzaamheden daarbij komen kijken.

Zou je Flexspecialisten aanraden bij andere studenten?
Ja, Flexspecialisten heeft ruime ervaring met stagiaires en biedt daarom de nodige begeleiding. Daardoor krijg je als student de ondersteuning die je nodig hebt.

STAGE LOPEN BIJ FLEXSPECIALISTEN

Flexspecialisten zorgt al 30 jaar voor nieuwe kansen! Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkelt tot een toonaangevende uitzendorganisatie met een landelijke dekking. Flexspecialisten is gespecialiseerd in het leveren van flexibel personeel in de sectoren E-commerce, Food, Logistiek, Non-food en Retail. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers én flexmedewerkers volledig met onze full-service dienstverlening. Dit doen wij onder andere samen met onze recruitmentpartner Work Force in Polen en Roemenië. Ons Nederlandse hoofdkantoor ligt op enkele minuten loopafstand van het centraal station in Oss en is dus gemakkelijk bereikbaar met het OV.

STAGEVERGOEDING

Gedurende de stageperiode bieden wij een stagevergoeding aan op basis van opleidingsniveau. Voor MBO-studenten is dit € 300,- bruto per maand en voor HBO studenten € 450,- bruto per maand. Deze vergoedingen zijn berekend op basis van een 40-urige werkweek, bij een parttime stage wordt de vergoeding naar rato verrekend.

Heb jij ook interesse in een stageplaats bij Flexspecialisten? Bekijk dan eens onze openstaande stage vacatures en wordt ook stagiaire bij Flexspecialisten!