Bij Flexspecialisten zijn we altijd op zoek naar jong talent. Regelmatig bieden wij stageplaatsen aan op ons hoofdkantoor in Oss. Wij vinden het belangrijk dat we echt iets bijdragen aan de ontwikkeling van studenten en bieden hen dan ook een stageplaats aan met veel verantwoordelijkheden. In deze blog vertelt onze stagiaire Tessa over haar ervaringen bij Flexspecialisten.

Hoi, mijn naam is Tessa van Breda, ik ben 19 jaar oud en woon in Megen.

Hoe verliep de sollicitatieprocedure?

Na het indienen van mijn sollicitatie werd er diezelfde dag nog contact opgenomen voor het inplannen van een gesprek. Vervolgens ben ik de daarop volgende week naar kantoor gekomen voor een gesprek en binnen twee dagen kreeg ik antwoord dat ik op stage mocht komen.

Hoe ben je bij Flexspecialisten terecht gekomen?

Ik ben bij Flexspecialisten terecht gekomen via de site van school, hierop stond een vacature. Naar aanleiding hiervan heb ik gesolliciteerd voor een stageplaats bij de Administratie.

Welke voor opleiding volg je?

Ik volg de opleiding Finance & Control aan Avans Hogeschool in Den Bosch, waar ik momenteel in het derde jaar zit.

Op welke afdeling loop je stage en wat zijn jouw taken binnen de afdeling?

Ik ben stagiaire op de afdeling Administratie. Aan het begin van de week voer ik taken uit ter controle van de gewerkte uren van de Flexmedewerkers. Daarnaast heb ik een ondersteunende rol in de verloning. De rest van de week ben ik voornamelijk bezig met het boeken van de inkoopfacturen en verschillende andere taken.

Je krijgt bij Flexspecialisten veel verantwoordelijkheden als stagiair, hoe ervaar jij dat?

Het is fijn dat je als stagiaire veel verantwoordelijkheden krijgt, dit geeft veel vertrouwen. Ik mag vaak zelfstandig aan de slag, maar ik krijg daarbij voldoende ondersteuning en er is altijd ruimte voor vragen.

Op welk vlak wil jij jezelf graag ontwikkelen tijdens deze stageperiode?

Ik hoop vooral mijn theoretische kennis te kunnen koppelen aan de praktijk om zo een beter beeld hiervan te krijgen en mijn kennis uit te kunnen breiden.

Stage lopen bij Flexspecialisten

Samen met onze vestigingen in Polen en Roemenië zorgen wij vanuit ons hoofdkantoor in Oss dat er iedere dag gemotiveerde Flexmedewerkers bij onze opdrachtgevers aan het werk zijn. Bij Flexspecialisten doen we dat met 65 collega’s voornamelijk voor klanten in de sectoren ecommerce, food en logistiek. Ons hoofdkantoor ligt op enkele minuten loopafstand van het station in Oss en is dus gemakkelijk bereikbaar met het OV.

Stagevergoeding

Gedurende de stageperiode bieden wij een stagevergoeding aan op basis van opleidingsniveau. Voor MBO-studenten is dit € 300,- bruto per maand en voor HBO studenten € 450,- bruto per maand. Deze vergoedingen zijn berekend op basis van een 40-urige werkweek, bij een parttime stage wordt de vergoeding naar rato verrekend. Lees hier meer over stagelopen bij Flexspecialisten!

Stagiaire aan het woord