Hey, ik ben Meike. Onlangs heb ik mijn stageperiode bij Flexspecialisten afgerond. Ik heb hier drie maanden stage gelopen op de marketing afdeling. Dat lijkt misschien kort, maar in die maanden heb ik al super veel geleerd.

Mijn stagebegeleider(s) hebben ervoor gezorgd dat ik me een volwaardige medewerker van de afdeling gevoeld heb. Ik kon altijd wat doen en mocht meedenken voor bijvoorbeeld content op social media. Ik heb mij bezig gehouden met het LOYALTY-programma. Hiervoor heb ik nieuwe foto’s gemaakt en deze geüpdatete in de webshop.

Daarnaast heb ik twee terugkerende onderwerpen bedacht voor de social media kanalen. Deze ideeën heb ik gedurende mijn stageperiode uitgewerkt en deze zijn geplaatst op Instagram en Facebook.

Meet the Team: Het idee is om van elke afdeling een foto te maken met wie er werken, en dan vertellen ze over wat hun taken zijn en waarom zij het leuk vinden om hier te werken.

Flex Fact: In deze rubriek lichten we een leuk of interessant feitje over het bedrijf toe, wat veel mensen niet weten.

Aan het eind van mijn stageperiode ben ik bezig geweest met Sinterklaas en Kerstpakketten. Samen met Rajiv (andere marketing stagiair) heb ik de Sinterklaas presentjes bedacht en daar ook een kaartje met gedicht voor gemaakt. Dit laat ook echt zien dat je mag meedenken en dat er naar jouw input geluisterd wordt.  

Ook voelde ik me meteen fijn binnen het bedrijf. Er hangt een fijne sfeer bij Flexspecialisten! Er is genoeg ruimte om vragen te stellen en ik kon bij iedereen binnenlopen. Al met al vond ik het een hele leerzame en gezellige stageperiode. Ik vind het daarom ook hartstikke leuk dat ik hier mag blijven werken. Ze hebben mij een bijbaantje aangeboden voor in de vakanties. Dit gaat super goed op mijn cv staan en ik vind het interessant om mezelf nog meer te ontwikkelen en dingen te leren binnen dit bedrijf!

Stage lopen bij Flexspecialisten

Samen met onze vestigingen in Polen en Roemenië zorgen wij vanuit ons hoofdkantoor in Oss dat er iedere dag gemotiveerde flexkrachten bij onze opdrachtgevers aan het werk zijn. Wij bemiddelen daarbij zowel arbeidsmigranten als Nederlandse flexwerkers en hebben specialisaties voor Slagers en Kwaliteitsmedewerkers. Bij Flexspecialisten doen we dat met 65 collega’s voornamelijk voor klanten in de sectoren food en logistiek. Ons hoofdkantoor ligt op enkele minuten loopafstand van het station in Oss en is dus gemakkelijk bereikbaar met het OV.