Mijn naam is Rajiv Atibal en ik heb stage gelopen bij Flexspecialisten. Ik ben hier begonnen in september en mocht stagelopen op de Marketingafdeling. Dit deed ik samen met nog een stagiaire, omdat ik geen meewerkstage liep, maar een afstudeerstage had.

Aangezien ik een afstudeerstage deed, was ik vooral bezig met mijn eigen onderzoek voor school. Hiervoor kreeg ik alle vrijheid van Flexspecialisten en dat vond ik heel erg fijn. Ook kreeg ik goede begeleiding en kon ik altijd goed terecht wanneer ik vragen had. Voor mijn onderzoek had ik een doelstelling opgesteld die ervoor moest zorgen dat ik meer websitebezoekers moest genereren door aanpassingen te maken op de huidige website. Ik ben toen vooral aan de slag gegaan met SEO.

Naast mijn onderzoek heb ik ook nog andere werkzaamheden mogen verrichten voor Flexspecialisten. Ik mocht bijvoorbeeld mee helpen met het ontwerpen voor de nieuwe website. Ook heb ik het weeknieuws samen met de andere stagiaire mogen doen en nog andere marketing gerelateerde werkzaamheden. Hierdoor heb ik wel een beter beeld gekregen van het vakgebied en weet ik ook wat ik leuk vind en wat ik minder leuk vind.

Waar ik erg trots op ben is dat ik ook heb kunnen werken aan mijn leerdoelen. Ook ben ik erg blij dat ze mij een contract hebben aangeboden, want dat laat toch wel zien dat je een goede indruk hebt achtergelaten als stagiaire. Ook vind ik het goed dat Flexspecialisten die mogelijkheid biedt voor stagiaires.

Al met al kijk ik terug op een positieve en geslaagde stageperiode bij Flexspecialisten. Ik heb veel geleerd en ik zou het zeker aanraden als je nog opzoek bent naar een stageplek.

Stage lopen bij Flexspecialisten

Samen met onze vestigingen in Polen en Roemenië zorgen wij vanuit ons hoofdkantoor in Oss dat er iedere dag gemotiveerde flexkrachten bij onze opdrachtgevers aan het werk zijn. Wij bemiddelen daarbij zowel arbeidsmigranten als Nederlandse flexwerkers en hebben specialisaties voor Slagers en Kwaliteitsmedewerkers. Bij Flexspecialisten doen we dat met 65 collega’s voornamelijk voor klanten in de sectoren food en logistiek. Ons hoofdkantoor ligt op enkele minuten loopafstand van het station in Oss en is dus gemakkelijk bereikbaar met het OV.