Onlangs hebben we bij Flexspecialisten een Valentijnsactie opgezet voor onze flexmedewerkers. Wij hebben hen gevraagd om hun liefdesverhaal in te sturen. Uit tientallen inzendingen is uiteindelijk de inzending van Nia (en Ronan) gekozen tot winnaar! Zij heeft ons een uitgebreid document gestuurd waarin zij openhartig vertelde over hun liefdesreis, van de eerste ontmoeting in Indonesië, tot de bruiloft, en haar emigratie naar Nederland.

Nia en Ronan werken beiden via Flexspecialisten bij Meat Friends in Beilen. Daar zijn zij gestart als Productiemedewerker, maar ze hebben zich allebei inmiddels verder ontwikkeld: Ronan werkt nu als Flexloader en Nia als Machine Operator. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat zeer tevreden zijn over dit koppel!

Eerder deze week hebben we hen de prijs overhandigd; een Valentijnspakket met een RestaurantCadeau voucher, zodat zij heerlijk romantisch uiteten kunnen samen. Nia had Ronan niet verteld over de deelname aan de Valentijnsactie. Hierdoor was het voor hem een totale verrassing, wat het moment extra leuk maakte.

Flexspecialisten wenst Nia en Ronan een fijne Valentijnsdag toe!

Valentijnsactie Flexspecialisten