Zorgt voor nieuwe kansen!

Over Flexspecialisten

Over Flexspecialisten

Flexspecialisten zorgt al 30 jaar voor nieuwe kansen! Als toonaangevende onderneming in de uitzendbranche zijn wij onder andere gespecialiseerd in de sectoren E-commerce, Food, Logistiek, Non-food en Retail. Dagelijks zetten wij ons in voor stabiliteit voor onze opdrachtgevers én flexmedewerkers. Bij Flexspecialisten staat de mens centraal. Want tevreden mensen, die leveren goed werk.

Wij doen dit dagelijks met zo’n 65 collega’s in Nederland, Polen en Roemenië. Flexspecialisten werkt al 25 jaar met internationale arbeidsmigranten. Inmiddels hebben wij vier eigen recruitmentkantoren in Polen en één in Roemenië. Dankzij deze korte lijnen kunnen direct schakelen met onze collega’s die volgens dezelfde principes werken als onze Recruiters in Nederland. Daarnaast werken wij nauw samen met recruitment agencies in onder andere Bulgarije, Estland, Letland en Litouwen. Zo kunnen wij altijd de juiste kandidaten werven voor uw onderneming!

 

Flexspecialisten, de stabiele factor in flexibel werk

 

De flexbranche is voortdurend in beweging, die continue verandering drijft ons, het daagt ons uit. Door onze ondernemende geest, weten wij goed in te spelen op de behoeften van onze opdrachtgevers. Wij weten vaak vroeg in te spelen op de veranderingen in de markt, waardoor wij onze opdrachtgevers maximaal kunnen ontzorgen.

Flexspecialisten biedt een full-service dienstverlening, van werving tot huisvesting en vervoer. Dit zorgt voor een maximale stabiliteit in een voortdurend veranderende markt. Zo werken wij samen aan een stabiele toekomst.

Ontdek hoe wij, met onze focus op mensen en kwaliteit, uw verwachtingen overtreffen.

 

ABU keurmerk

Onze Dienstverlening

Wij hebben bij Flexspecialisten een duidelijk doel voor ogen. De tevredenheid van de mens staat centraal, van opdrachtgever tot flexmedewerker. Onze operatie moet zo strak en efficiënt mogelijk verlopen, maar we vergeten nooit dat het om mensen gaat.

Lees meer over onze dienstverlening

Image

FD Gazelle: 2015, 2016, 2017 en 2018

Flexspecialisten is vier jaar op rij bekroond met een FD Gazelle Award. Deze Awards van het Financieel Dagblad worden jaarlijks toegekend aan ondernemingen die een omzetgroei van ten minste 20% procent realiseren. Flexspecialisten heeft de award in 2015, 2016, 2017 en 2018 in de wacht gesleept.

Image

Flexspecialist van het jaar 2015

Opdrachtgevers en uitzendkrachten gaven ons in 2015 de hoogste waarderingsscore van Nederland. De verkiezing Flexspecialist van het Jaar is een initiatief van CTB Flex en Q&A Research & Consultancy in samenwerking met de brancheverenigingen ABU en NBBU.

Relatiedag Flexspecialisten

Relatiedag 30 jaar Flexspecialisten

In 2023 vierden wij ons 30-jarige jubileum. Ter ere van het jubileum hebben we een relatiedag georganiseerd met diverse prominente sprekers. Bekijk hier de aftermovie van deze geslaagde dag!

Lees over de ervaringen met Flexspecialisten

Cristina

Adam

Ruben