Samen werken aan een stabiele toekomst

Sponsoring

Sponsoring

Bij Flexspecialisten hechten we grote waarde aan de ontwikkeling van talent. Daarom ondersteunen we lokale verenigingen die zich, net als wij, inzetten voor talentontwikkeling. We zijn trots om hoofdsponsor te zijn van MHC Oss en als supporter sponsor bij te dragen aan TOP Oss. Daarnaast dragen we ons steentje bij aan de ambitieuze plannen van ondernemerscollectief LinkedOss.

In deze actieve samenwerkingen streven we voortdurend naar mogelijkheden om elkaar te versterken. We organiseren workshops voor de leden van MHC Oss en bij TOP Oss maken we voetbal toegankelijk voor jeugdteams van clubs in de hele regio. Bovendien bezoeken we regelmatig wedstrijden met onze relaties, wat bijdraagt aan een betrokken en ondersteunende gemeenschap.

 

Sponsoring Flexspecialisten

 

MHC Oss

MHC Oss, de hockeyclub gevestigd in Oss, is een dynamische en bloeiende sportgemeenschap waar wij bij Flexspecialisten trots op zijn om als hoofdsponsor bij betrokken te zijn. De club staat bekend om haar toewijding aan de ontwikkeling van talent en de bevordering van hockey op alle niveaus.

Als hoofdsponsor onderstrepen we het belang van talentontwikkeling door actieve ondersteuning te bieden aan MHC Oss. MHC fungeert als een bruisend centrum voor hockey in de regio, waar zowel jeugdspelers als volwassenen hun passie voor de sport kunnen uiten. Samen met MHC Oss delen we de waarden van teamwork, inzet en gemeenschapszin. Door onze gezamenlijke inspanningen hopen we bij te dragen aan een positieve sportomgeving en de groei van zowel individuele spelers als de club als geheel te bevorderen.

TOP Oss

TOP Oss is een betaald voetbalorganisatie in Oss. De club komt uit in de Keuken Kampioen Divisie en speelt zijn thuiswedstrijden in het Frans Heesenstadion. Als sponsor van TOP Oss zijn we trots om bij te dragen aan de bloei van TOP en de bevordering van voetbal in de regio. TOP Oss biedt niet alleen een platform voor professioneel voetbal, maar speelt ook een cruciale rol in het ondersteunen van jeugdteams van diverse clubs in de omgeving. Onze betrokkenheid bij TOP Oss gaat verder dan financiële ondersteuning; als supporter sponsor maken we voetbal toegankelijk. Iedere thuiswedstrijd stellen wij kaarten beschikbaar voor jeugdteams van voetbalverenigingen in de regio.

Flexspecialisten bezoekt elke thuiswedstrijd met relaties. Sport werkt verbindend en biedt ons de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier onze zakelijke banden te versterken. Het bijwonen van wedstrijden versterkt niet alleen de banden, maar benadrukt ook het belang van teamwork en gezamenlijke inspanningen, waarden die wij hoog in het vaandel dragen bij Flexspecialisten.