Flexspecialisten dienstverleners van versspecialisten

Flexspecialisten is dé specialist voor het uitzenden van flexibele medewerkers op versafdelingen bij winkels, foodmarkets, supermarkten en horecagroothandels. Deze specialisatie is voortgekomen uit onze jarenlange ervaring in het plaatsen van vakslagers. We hebben een groot netwerk opgebouwd van gekwalificeerde mensen die hun vak verstaan, goed opgeleid en bijzonder flexibel zijn. Zij begrijpen wat er van hen gevraagd wordt.  


Onze gevarieerde poule van mensen stelt ons in staat om zowel medewerkers op vleesafdelingen, als op andere versafdelingen zoals Wild & Gevogelte, Vis en Vers te plaatsen. Tevens kunt u ons ook benaderen voor de invulling  van versslagers en snijvaardige medewerkers bij vleesverwerkende en foodproductiebedrijven.


Dankzij de persoonlijke benadering van ons ‘vers-team’ maken we meteen de juiste match tussen vacature en onze versspecialist. We handelen snel en daadkrachtig doordat we schakelen met korte lijnen.


Bent u op zoek naar een flexibele medewerker om u te ondersteunen tijdens een drukke periode, of juist medewerkers voor vaste opdrachten, zonder dat u veel tijd hoeft te investeren in het inwerken? Dan denken wij graag met u mee om uw team te versterken met een van onze  ervaren medewerkers.


Wilt u hier graag meer over weten? Of een opdracht plaatsen? Bel 088 594 0147 of mail Henri en Siebe via onderstaande button. Zij vertellen u graag meer over hoe het mes bij Flexspecialisten aan twee kanten snijdt.


Meer info>


Om aan de vraag naar vakbekwame verspecialisten  te kunnen voldoen heeft  Flexspecialisten in samenwerking met Van der Zee/ Hanos het opleidingstraject ‘Snijvaardig Slager’ ontwikkeld. Een opleiding waarbij werken en leren van een mooi ambacht met baangarantie centraal staat. Het unieke van deze opleiding is dat niet alleen de nadruk wordt gelegd op het vergaren van theoretische vakkennnis, maar ook commercieel denken, adviseren en meedenken met de klant om tot een bijzondere smaakbeleving te komen staan tijdens de praktijklessen centraal.


Meer weten >       Direct naar vacatures >Wat zeggen onze slagers?

“Flexwerk vraagt om andere capaciteiten: je leert bijvoorbeeld op tempo snijden” 

Lees hier het verhaal van Frans Jans >

 

“Flexspecialisten houdt rekening met mijn wensen” 
Lees hier het verhaal van Co Visser >

 

“Ik vind het belangrijk dat mensen hun afspraken nakomen" 
Lees hier het verhaal van Hans Sweegers >

 

“Ik vind het slagersambacht fantastisch” 
Lees hier het verhaal van George van der Zon >

 

“Flexwerk geeft me een gevoel van vrijheid” 
Lees hier het verhaal van Willem Verzeijlenberg >

Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu