Productieslagers en winkelslagers gezocht!

Het vak van slager is misschien wel het mooiste dat er bestaat. Ga maar na: het is nog een echt ambacht, je werkt met prachtige producten en je kunt er alle kanten mee op.


Ben je vooral een aanpakker? Dan kun je zo als productieslager aan de slag. Of vind je het juist leuk om op de winkelvloer te adviseren over dat mooie stukje biefstuk? Dan zullen onze supermarkten blij met je zijn.


Altijd werk

Of je nou productieslager, horecaslager, chefslager of versmedewerker bent: bij Flexspecialisten is er altijd werk voor je. We zijn namelijk een van de grootste werkgevers op slagersgebied en hebben zeer uiteenlopende opdrachtgevers.

Wil jij snel aan de slag? Bekijk dan direct een van onze openstaande vacatures:


Direct naar vacatures >Wat we van jou vragen?

Ben jij in het bezit van het SVO-certificaat? Dan willen wij graag kennismaken met jou! Als je ons vertelt wat je wensen zijn, gaan wij voor je op zoek. En de kans is groot dat we dan heel snel werk voor je hebben.


De voordelen van deze topfunctie

  • Altijd werk, bij top-opdrachtgevers
  • Veel flexibiliteit
  • Ook voor ZZP'ers
  • Echte aandacht, van opleidingen tot en met teamactiviteiten

Er staat bij Flexspecialisten een dreamteam voor je klaar. Henri, Birgit en Jeronimo regelen werkelijk alles voor je. Laat snel van je horen, dan gaan wij aan de slag!

Wat zeggen onze slagers?

“Flexwerk vraagt om andere capaciteiten: je leert bijvoorbeeld op tempo snijden” 

Lees hier het verhaal van Frans Jans >

 

“Flexspecialisten houdt rekening met mijn wensen” 
Lees hier het verhaal van Co Visser >

 

“Ik vind het belangrijk dat mensen hun afspraken nakomen" 
Lees hier het verhaal van Hans Sweegers >

 

“Ik vind het slagersambacht fantastisch” 
Lees hier het verhaal van George van der Zon >

 

“Flexwerk geeft me een gevoel van vrijheid” 
Lees hier het verhaal van Willem Verzeijlenberg >

Check onze Instagram
De waarde van #uitzendwerk. Het onderwerp van het #beleidsplan gepresenteerd door #ABU. Met een prachtig voorwoord, welke we u niet willen onthouden. #linkinbio #flexkrachten #werkenbijflexspecialisten Zit jij in #HAVO3 #VWO of #VMBO-T en wordt van jou verwacht dat je binnenkort je  #profielkeuze gaat maken? Lastig! Maar met de #SPA van Flexspecialisten kom je er wel! #linkinbio Flexspecialisten toont #flexibele inzet en start #SUPER-Flexpool #werkenbijflexspecialisten #flexkrachten #productie #logistiek #linkinbio
Vanaf vandaag kunnen we er niet meer omheen: Flexspecialisten is H.I.E.R. Een avond sparren en uitdagen om deze nieuwe manier van denken en werken toe te passen  #togetherwecan #oneteamonemission #feedback #groeien #werkenbijflexspecialisten Ben jij op zoek naar een leuke stage als #Directiesecretaresse in #Oss? Bel dan Romy en kom met ons kennis maken. Tel 088 - 594 0100 #werkenbijflexspecialisten #stage #ROC Zo vinden, boeien en binden wij onze #arbeidsmigranten. Wij nemen je graag even mee 'achter de schermen' in de serie Flexspecialisten van A tot Z.  Stap 1: #Recruitment in #Polen en #Roemeni. #werkenbijflexspecialisten #linkinbio #productie #logistiek #pracawhollandii
Dagje inspiratie opdoen #versspecialisten #slagers #opleiden #kwaliteitsmedewerkers #has #werkenbijflexspecialisten #horecava #snijvaardig And the winner is... Elzbieta Gut!  van harte gefeliciteerd Elzbieta, ook namens je collega's van Bleckmann. Lees de #blog waarom Elzbieta deze welverdiende titel "Flexkracht van het jaar 2019" heeft gewonnen #linkinbio #werkenbijflexspecialisten #flexkracht #bleckman #winnaar Flexspecialisten wenst iedereen hele prettige kerstdagen en een gezond, succesvol 2020!
Ook ZZP'ers kunnen bij ons aan de slag!

Schrijf je in, geef je voorkeur aan en upload je CV. Hiermee kun je door ons bemiddeld worden en zelf snel reageren op vacatures.


Meer informatie

Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu