Werken bij Flexspecialisten

Maak jij écht werk van je job?

Werk wordt anders. Binnenkort heeft een op de drie werkenden geen vast contract meer. Bij Flexspecialisten geloven we sterk in deze verandering. Sterker nog: die daagt ons uit, geeft ons energie. Bovendien weten we als geen ander hoe we met de flexibele inzet van arbeid organisaties schaalbaar kunnen maken en het rendement van onze klanten kunnen verbeteren.


Wil jij daar je bijdrage aan leveren? Hou je van een uitdaging? En ben je ondernemend? Reageer dan op een van onderstaande vacatures. Je krijgt bij ons alle vrijheid en het vertrouwen om zelfstandig kansen te creëren en te benutten. Bekijk hier onze recente vacatures:

  

Werken bij Flexspecialisten > 

  

Meet the Team

We stellen graag alle afdelingen aan je voor. Dit doen we met het rubriek Meet the Team. Geïnteresseerd? Bekijk de volgende blogs eens:


Meet the Team >


Ruim baan voor talent

Flexspecialisten gelooft in het ontwikkelen van talent en heeft regelmatig stageplaatsen en afstudeeropdrachten voor studenten op MBO-, HBO- en WO-niveau. Kom je bij ons je talent verder ontwikkelen?


Stagevacatures>


We zijn een SBB-erkend leerbedrijf.

  

Open sollicitatie

Staat jouw ideale baan of stage er niet bij? Maar denk je toch een versterking voor ons te zijn? Stuur dan je overtuigende open sollicitatie met cv naar recruitment@flexspecialisten.nl. Als je hier vragen over hebt, kun je haar ook bellen: 088 – 594 0118.Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu