Een avondje FC Oss… vanuit onze Business Unit

1 mei 2018
Een avondje FC Oss… vanuit onze Business Unit

Normaal gesproken spreken Loes Peters van opdrachtgever Flash en onze collega Pascal Cox elkaar vooral over nieuwe flexkrachten. Maar op vrijdag 13 april was dat allemaal anders. Pascal en Loes beleefden samen namelijk een voetbalavond bij FC Oss… vanuit onze eigen Business Unit.

Eigenlijk vindt Loes voetbal niet zo interessant. Maar omdat Pascal erop stond dat ze een keertje met haar meeging, besloot ze toch op haar uitnodiging in te gaan. “Ik was al weleens bij FC Oss geweest”, vertelt Loes. “Maar dat is al heel wat jaren geleden. Sindsdien is er veel veranderd. Zo is er nu een prachtige Business Club met fraai uitzicht over het veld. En er zijn meerdere Business Units. Erg mooi.”


Relaties

Sinds kort is Flexspecialisten eigenaar van een van die Business Units. Bij iedere thuiswedstrijd nodigen we opdrachtgevers uit om daar samen met onze medewerkers een wedstrijd van FC Oss bij te wonen. Volgens Pascal is dat dé manier om aan relaties te bouwen. “Je ziet elkaar eens in een andere setting en leert elkaar ook op persoonlijk vlak kennen. De sfeer is heel informeel. Er is een kleine bar en je kunt de wedstrijd goed volgen. Maar dat hoeft natuurlijk niet als je niet wil…”


Huiselijke sfeer

Zo zag Loes maar weinig van de wedstrijd. Ze vond het veel leuker om gezellig bij te praten met onze medewerkers en de rest van de gasten. Uiteraard onder het genot van een lekker drankje. “Tom en Erwin stonden zelf achter de bar”, aldus Loes. “Het is toch mooi dat directeuren dat doen? Het maakt zo’n avond meteen heel persoonlijk. Mijn zoon was er ook bij en heeft net als ik genoten. Er hangt gewoon een fijne, huiselijke sfeer. Dus mocht Pascal me over een tijdje opnieuw uitnodigen, dan kom ik graag weer.”


Foto: afkomstig van de Facebookpagina van FC Oss.


Tags: Over Flexspecialisten

13.853 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu